Şimdi Ara

ALINIK 2.5' LAPTOP HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HD TUNE BENCHMARK TESTİ YAPILMIS HDD ALINACAKTIR.

MİN 500 GB

• HGST Travelstar Z5K500 500GB SATA 6GB/s(sata 3 yani :) Internal 5400RPM 2.5" HDD

WD'e ait bir ürün. Linkte uzantısında göreceksiniz bakarsanız wd products vs .https://documents.westerndigital.com/content/dam/doc-library/en_us/assets/public/western-digital/product/hgst/travelstar-z5k-series/data-sheet-travelstar-z5k500.pdf

Laptoptan çıkan henüz kullanımı 2gün 14 saat sadece. SSD upgrade sonucu boşa çıkmıştır.

Sağlık verileri bu şekilde;

ALINIK 2.5" LAPTOP HDD ALINIK 2.5" LAPTOP HDD

Fiyat: 125 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

HGST Travelstar Z5K500 500GB SATA 6GB/s(sata 3 yani :) Internal 5400RPM 2.5" HDD

WD'e ait bir ürün. Linkte uzantısında göreceksiniz bakarsanız wd products vs .https://documents.westerndigital.com/content/dam/doc-library/en_us/assets/public/western-digital/product/hgst/travelstar-z5k-series/data-sheet-travelstar-z5k500.pdf

Laptoptan çıkan henüz kullanımı 2gün 14 saat sadece. SSD upgrade sonucu boşa çıkmıştır.

Sağlık verileri bu şekilde;

Fiyat: 125 TL
    HD TUNE BENCHMARK

• vallahi yapmıştım ama kaydettiğim yeri bulamadım. siz yapın, sorun varsa iade garanti ederim. 3 saat şimdi aynı testi yapmak istemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

vallahi yapmıştım ama kaydettiğim yeri bulamadım. siz yapın, sorun varsa iade garanti ederim. 3 saat şimdi aynı testi yapmak istemiyorum :)
    kargo sizdense iade edebilirim hocam sıkıntı yok (:
  • Tabi ki kargo bendne olacak. bozuk mal yollayıp bir de alıcıya para mı ödeteceğiz :) daha 2 gün çalışan disk. size hesap bilgilerimi atıyorum özelden, bu akşam da taratıp hd tune görüntüsü aldıktan sonra yarın kargolarım inşaallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.