T 240 veya emsali bir ürün arıyorum. Ürünün ghosting sorununun olmaması ve garantisinin devam ediyor olması yeterlidir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tertemiz Asus Falchion RX Low Profile Beyaz SATILDI 2 Aylık Corsair AX1600i 1600W Titanium PSU SATILDI Tertemiz Iphone 15 Pro 256GB Titanium Satılık Final Fantasy XVI Steam
Sen satarsın da ben almaz mıyım? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tertemiz Asus Falchion RX Low Profile Beyaz SATILDI 2 Aylık Corsair AX1600i 1600W Titanium PSU SATILDI Tertemiz Iphone 15 Pro 256GB Titanium Satılık Final Fantasy XVI Steam
Aramaya devam ediyorum. İnşallah bir alışverişmiz olacak msamy abimle. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Tertemiz Asus Falchion RX Low Profile Beyaz SATILDI 2 Aylık Corsair AX1600i 1600W Titanium PSU SATILDI Tertemiz Iphone 15 Pro 256GB Titanium Satılık Final Fantasy XVI Steam