Şimdi Ara

ALINIK 32'' 81/82 Ekran LCD TV [Nakit]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , Garantisi olan, kozmetik açıdan sorunsuz, daha büyüğünü alma amaçlı elindeki temiz , usb film oynatma özelliği olan , mümkünse led olabilir ama zorunlu değil , marka takıntımızda yoktur , lcd tv sini satmak isteyen arkadaşların mesajlarını bekliyorum.

Özellikle konya içi olmakla beraber özel mesajları bekliyorum arkadaşlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 17 Aralık 2012; 0:11:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• usb oynatma özelliği yok samsung izmir bayisinden alınma 3 yıllık lcd 32" 400 TL

4 serisi piano black kasa

3 hdmi scart svideo d-sub girişleri var.
  • aynı ilanı iki kere 24 saat dolmadan açamazsınız..farklı bölümlerde de olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_mehmet

aynı ilanı iki kere 24 saat dolmadan açamazsınız..farklı bölümlerde de olsa..

Farklı bölüm olayını bilmiyordum. Kaldırıyorum diğerini. Teşekkürler.

• Philips marka tv ler için servis şifresi mevcut (Bende var)o şifre ile girip ürünün kaç saat kullanıldığına bakabilirsiniz.

Yok hiç kullanmadım yok ürün sıfır diyenleri böylelikle paketlersiniz.O sayaç hiç sıfırlanmıyor.
    Mesela benim tv 4 yıllık 32pfl serisi ancak 3ay kullanmışız yani o sayaç 3ay felan kullandığımızı gösteriyordu.

Servisten adamlar gelince o şifre ile servis menüsüne girip saate bakıp arıza takipi felan yapıyorlar herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bilmiyorum valla ben çok eski model düşünmüyorum zaten , daha büyüğüne geçmek için satan birisini bekliyorum

• Üstadım bu da samsung uygun fiyatlı usb özellikli 32" led;

http://www.gold.com.tr/U202003/Samsung-UE-32EH5000-32inc-82Cm-Full-HD-LED-TV

Teklifte bulunacak arkadaşlar 0 fiyatları da göz önünde bulundurmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 2 Aralık 2012; 14:24:02 >
  • Evet 700TL civarına alınabiliyor her eyrden zaten 32'' lik bir lcd , ilk amacım sattığım sistem ile takaslamak, onun haricinde fiyatı ederinden abartı olmayacak bir lcd düşünüyorum.

• http://forum.donanimhaber.com/m_60726833/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60726833 fiyat guncel değil. düşünürsen görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geem

http://forum.donanimhaber.com/m_60726833/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60726833 fiyat guncel değil. düşünürsen görüşelim.

Özel mesaj attım görüşelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.