Şimdi Ara

Alınık 60-120 GB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    113 tlye sıfır 120 gb ssd olduğunu varsayarak tekliflerinizi bekliyorum

• Takip. Bende arıyorum. Teklif veren bana da PM atarsa sevinirim.
  • Sıfırı 113 tl olabilir ama bizim forumda 2. eli 150 lira. Ayrıca yorum yapma şikayet ederim, daha ucuz varsa Allah onların makarnasına acı biber döksün. Üst modelini 150 liraya aldığım için 4 senelik eskisini de 150 liraya satıyorum. Keriz varsa gelsin.

Bizim forum bu durumda şu anda.
  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    maalesef doğru yapacak birşey yok :/
  • furkancetinkol kullanıcısına yanıt
    Valla ben bugün hem forumda hem diğer sitelerde baktım millet kafayı yemiş. Sıfır fiyatına satıyorlar, daha pahalıya bile ilanlar var.
    urun.n11.com
    Hikvision Hs-ssd-c100/240g 240 Gb Sata 3 Ssd - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-disk/hikvision-hs-ssd-c100240g-240-gb-sata-3-ssd-P390891597

Size yazdıktan sonra bu ürünü buldum. Baktım adres İzmir, Çankaya telefoncular çarşısında Altan iş hanı. Atladım otobüse 10 dakka sonra itfaiye durağında indim. Geçtim çarşıya girdim hana çıktım 5. kat 509 numara. Çaldım kapıyı 2 kişi biri siparişlerin kağıdını çıkartıyor diğeri kargo poşetine koyuyor. Oturdum sigara içtim 165 liraya elden aldım geldim. Şu anda kurulumu yaptım ve buraya yazıyorum.

Forum bitik. 3 yıldır öldü gitti artık. Sahibinden ile dalga geçerdik artık Sahibinden'de daha uygun ürünler. Hatta sıfırı daha uygun. 2. el 5 yıllık 120 gb diske 150 lira istiyorlar. 240 gb sıfırı 170 lira üstelik.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu söylediğin iyi oldu bende bir uğrayayım o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.