Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK 6S 16 GB Satın Al 17 Aralık 2015 21:03 1 1 ALINIK 6S 16 GB KAPALI KUTU AÇILMAMIŞ KAYITSIZ YURT DIŞI CİHAZI ÖNCELİKLİ TERCİH A1668 OLACAKTIR. VEYA TR GARANTİLİ 6S 16 GB 2200-2450 ARASI DÜŞÜNENLER YİNE SANALPAZAR OLMAK KAYDIYLA ULAŞABİLİRLER. ÖNCE PARA SONRA KARGO DİYEN UYANIK ARKADAŞLAR UZAK DURSUN. SANALPAZAR ÜZERİNDEN KOMİSYONDA ANLAŞARAK ALMAYI PLANLIYORUM. İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN PM BEKLİYORUM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2110 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Rize, Fındıklı Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK 6S 16 GB SATILIK TTNET 3G MODEM /HİÇ KULLANILMADI Nokia Lumia 620 Satılık Blackberry CURVE/8520 Satıldı
quote:Orijinalden alıntı: RuLazz™ KAPALI KUTU AÇILMAMIŞ KAYITSIZ YURT DIŞI CİHAZI ÖNCELİKLİ TERCİH A1668 OLACAKTIR. ÖNCE PARA SONRA KARGO DİYEN UYANIK ARKADAŞLAR UZAK DURSUN. SANALPAZAR ÜZERİNDEN KOMİSYONU KARŞILAYARAK ALMAYI PLANLIYORUM. İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN PM BEKLİYORUM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Ankara'da tanıdığın var ise 2200 liraya verebilirim. http://forum.donanimhaber.com/m_112368058/tm.htm Rizeli imam tanıdığım var, rizeli çok samimi arkadaşım var. Onlara bi sorayım o şekilde yapabilrsek öyle de yapabiliriz.
Tamam haber bekliyorum ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK 6S 16 GB SATILIK TTNET 3G MODEM /HİÇ KULLANILMADI Nokia Lumia 620 Satılık Blackberry CURVE/8520 Satıldı
quote:Orijinalden alıntı: RuLazz™ Tamam haber bekliyorum Hocam imam arkadaş güneysu ilçesindeymiş. Eğer sana uyarsa öyle yapalım, gidebilirsen oraya. Ya da sen burdan bi tanıdık bak, istersen numaranı PM ile gönder bi konuşalım.
Güneysu uzakta bana ustad. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK 6S 16 GB SATILIK TTNET 3G MODEM /HİÇ KULLANILMADI Nokia Lumia 620 Satılık Blackberry CURVE/8520 Satıldı