Şimdi Ara

Alınık 775 Pin 16 GB Ram Destekli Anakart (Quad Core)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Asus Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık 775 Pin 16 GB Ram Destekli Anakart (Quad Core)

Elimde hâli hazırda ASUS P5G41T-M LX 775 pin anakart ve Q9500 işlemci var. Bu anakart 8 GB rame kadar destekliyor ve kardeşimin oynadığı oyunlar gereği yetersiz kalıyor. Olabildiğince masraftan kaçınmak için işlem görmemiş , Intel Quad Core 775pinli işlemcilerle beraber 16 GB DDR3 RAMe kadar desteği olan bir anakart arıyorum. Piyasada çok az bulunuyor sanırım , çareyi burada buldum. Destekleyen pek model yok ama asusun bir kaç modeli varmış. Elinizde varsa alabilirim. İkamet ettiğim yer İstanbul Ümraniye

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Evet dediğiniz gibi maalesef , kripto madenciler uçurdu ekran kartı piyasasını . Çinden aldığım 4 GB 2 tane RAM (1333mhz atermiter soğutucu) kullanıyor şu an , ekran kartını piyasadan dolayı henüz yükseltemedim(hd 4850 1 g 256b) . Durumum el verdiğinde muhtemelen RX 550'nin 2 gblık sıfır bir tane kartını alırım. Bu Xeon modlamasını çok duydum ama hiç üzerine düşüp araştırmadım , risklerinden vesaire haberim yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eg2077

Bu mesaj silindi.

Alıntılamadım sanırım önceki mesajımda , ek olarak ekliyeyim 425w PSU kullanıyordu o sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.