Şimdi Ara

Alınık Android, WM sistemli yada QWERTY Telefon.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 250TL ve 400TL arasında Android yada WM işletim sistemli telefon almak istiyorum.

Kriterlerim: Kesinlikle LG, ve Çin malı telefonları teklif etmeyiniz. Sorunu olupta yaptırırsanız sıfır gibi olur diyeceğiniz cihazlarıda teklif etmeyiniz.
    Temizliği öncelikli olarak önemlidir. Daha sonra Garanti durumu olursa çok iyi olur.

Fiyat aralığı verdim yanlız fiyat ve kriterlerim oranına göre telefonu alıcam. Yani En makül hangisi olursa.

Nakit verilcektir. Kargoyu pek düşünmüyorum. Istanbul içinde gelip telefonu görüp daha sonrada parayı verip almak isterim.

Teşekkürler. Hayırlı alışverişler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tam lg gm735 diyordum ki son anda gördüm kriteleri :)
  • =) LG nin telefon konusundaki başarısından şüpheliyim :) o Yüzden Tercih etmiyorum. Yinede Teşekkürler

• Lg mi?ben bu marka kadar basarisiz fiyasko cihazlar üreten baska bi firma görmedim .yanliz bu söylediklerim kendi yazilimini iceren telefonlar icin gecerli.yoksa androit ,windows gibi yazilimlar kullanan cihazlarinin performanslarini bilemem.ama yinede uzak durmakla cok iyi bi karar verdiginizi dusunuyorum.bu markayi almayin aldirtmayin bosunada insanlara hayal kirikligi yasatmayin.
  • Mehmet bey bayagı dertliymişsiniz :D LG nin bilgisayar üzerindeki başarısı kadar ceptelefonunda başarısızlğı var gerçekten.

Bu arada Hala gelen tekliflerde ilgimi çeken birşey yok yeni teklifler bekliyorum.

Teşekkürler

• htc mega var sorunsuz 10 aylık kvk lıdüşünürmüsün
  • Vodafone 945 var üstad düşünürseniz, Android 2.1, ılanim var. Çin üretimi bilirsiniz belki ama uyduruk çin mallarından degil. link veremiyorum, mobilim de:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kriterlerim: Kesinlikle LG, ve Çin malı telefonları teklif etmeyiniz. Sorunu olupta yaptırırsanız sıfır gibi olur diyeceğiniz cihazlarıda teklif etmeyiniz.
    Temizliği öncelikli olarak önemlidir. Daha sonra Garanti durumu olursa çok iyi olur.

Hayri Bey HTC Mega olabilir. Daha detaylı bilgilerini pm atarmısınız?

• pm attım
  • Şu ana kadar teklif veren arkadaşlara teşekkür ediyorum olumlu cevap verdiklerim oldu olumsuzlar oldu. Hak verirsinizki daha gelecek teklifleride değerlendirmek istiyorum.

İlan hala AKTIFtir

• İlanım burada, bi bakıver istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_48350054/tm.htm
  • Teklifiniz için teşekkürler ama linke bakmadıgımı söylemek zorundayım.
    En başta çin malı istemiyorum diye yazmıştım. 4 mesaj önce yazdığınız teklif içinde alıntı olarak tekrar o yazdıgım şeyi belirttim.
    Kalitesi ne olursa olsun çin malı istemiyorum.

Teşekkürler hayırlı alışverişler

• EYVALLAH...
  • Cevap pmlendi. İlan AKTIF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzhnozlci -- 24 Nisan 2011; 17:07:54 >

• pm..
  • alıcaksan temiZ bir milestone öneririm 0 ı 799TL
  • castraelectro, Lütfen daha detaylı bilgiyi pm atarmısın.

Teşekkürler

• Teklif veren ve ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim İlan kapıtalabilir artık. Çok sağolun. Hayırlı Alışverişler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.