Şimdi Ara

[ALINIK] Apu İşlemci & AM4 Soket Anakart & DDR4 Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Kastamonu İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 [ALINIK] Apu İşlemci & AM4 Soket Anakart & DDR4 Ram

Muhasebedeki bilgisayarları yenilemeyi düşündüğüm için 2 adet 2. el veya sıfır (uygunsa neden olmasın) bilgisayar parçaları arıyorum. Aradıklarım parçalar aşağıda liste şeklinde mevcuttur bu parçalara sahip olup satmak isteyenler bana pm den ulaşabilir umarım fiyatta da anlaşabilirsek komisyonu bölüşüp sahibinden GET ile satın almayı düşünüyorum sebebi ise hem artan kargo maliyetleri (GET ile alırsam kargoyu sahibinden.com karşılıyor) hem de güzel bir alıcıyı koruyan politikası var (parça anlatıldığı gibi çıkmazsa koşulsuz iade gibi).

İşlemci; 2x Ryzen 3 2200-3200G veya Ryzen 5 2400-3400G

Anakart; 2x Asus marka A320 veya B450 chipsetli anakartlar

Ram; 2x Corsair marka olursa daha iyi olur minimum 3000MHz 8GB DDR4 Ram

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kastamonu Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• aliciyi koruyan bu get sistemi saticiyida koruyormu ? ornek vermek gerekirse musteri get ile aldi islemciyi soketinden cikartti tekrar takarken yanlis takti ve pinleri yamulttu sonrada bu calismiyor diye iade etti . peki bu durumda ne olucak ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • batuhan4161 kullanıcısına yanıt
    Koruyor hocam, herhangi bir kargodaki problemde olsun, alıcının eline ulaştıktan sonraki süreçte olsun problem yaşadığınızda iki tarafında güvencesini veriyor. Adı güvenli e ticaret, güvenli alıcı değil 😊 Kargolama sürecini kayıt altına almanız yeterli olacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pm attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.