Şimdi Ara

[ALINIK] BLACKBERRY x 2, [SATILIK] İPHONE 3G x 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde 2 adet iphone 3g faturalı fakat garantisi bitmiş İphone3g mevcut.Bunları verip karşılığında Blackberry telefon arıyorum.Yalnız şartlarım var;

1)2 iphone dan birisi garantiye gitti ve 1 ay once sıfırı ile değişti. Kozmetik olarak çok iyi herhangibir sıkıntı vs. söz konusu değil.Bunu verip Beyaz Blackberry Bold 9700 ile takaslamak istiyorum.

2) Diğer iphone kullanımdan dolayı kozmetik olarak orta seviyelerde, 7/10 civarı alır, ve yan ses açıp kapama tuşu yerinden çıkıyordu, dün tarihi itibari ile o parça kayboldu, ayrıca makina 2 yıldır kullanımdan dolayı yavasladı (azda olsa), jb li olduğu için restore etmedim,isteyene bu sekil veririm veya restorelu nasıl isterseniz.Bunu verip Beyaz Blackberry 9000 almak istiyorum,

Her iki takasda verdiğim telefon ile almak istediğim telefon arasında olucaktır.Birbirleri ile çaprazlama yapmayacağım.Fiyat konusunda altını üstünü konuşuruz ürünlerde.AYrıca takas sadece istanbul içi olucaktır,aradığım telefonlar garantili olmasını istiyorum.Kolay gelsin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.