en az 10 yaşında cocuk arıyorum..tabiki kendi karakterime alacağım için çocuğun ebeveynlerinden birinin ölmüş olması gerekiyor.. biraz zor ama bulabilirsem almayı düşünüyorum..
ben 10-11yaşındaki çocuğa vip alırım ama yok...
9 yaşında var 2 çocuğum ama hala küçük onlar:)
oyundan adın ne?
quote:
Orjinalden alıntı: aabb123
oyundan adın ne?
sanırım arkadaş çocuk 'arıyor' satmıyor. ama eğer satıyosa bende sıraya girerim fiyat teklifi için :)
quote:
Orjinalden alıntı: Tom Violence
quote:
oyundan adın ne?
sanırım arkadaş çocuk 'arıyor' satmıyor. ama eğer satıyosa bende sıraya girerim fiyat teklifi için :)
+1 bende
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Tom Violence
quote:
oyundan adın ne?
Yazık yavrucaklara yaw İnsan haklarına aykırı Hepinizi içeri tıktırcam
Tıktıramazsın beni!!
oyunda ıd 1466481 ama kontrol ettiğim cocuklar eski karakterimden kalma çocuklar:) deniz gürce ve ıtır gürce,birde austin segem war:) eski bir suçlu oldugumdan büyük yaşta çocuk aramaktayım:)
Onların anne ve babaları ölü siz kontrol edebiliyormsuunuz?
Austin Segem
evlatlık vermek istermisin?
ölü olan anne baba ben ve oyundaki eşimdi anne baba öldü ama ebeveynlerin ölmesi çocuklara engel değil aynı hesaptan devam ettiğim için kontrolleri bende:) malesef çocukları vermiyorum, ki austin, fehimin bana yadigarıdır :)
10 yaşında 1yıllık VIP&Şirket Lisansı + 3M
sence fazla değilmi? belki bana göre fazladır ama...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme