Bildirim
ALINIK Creative T3
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
Arkadaş creative de bilerek mi yapıyo bu. Yıllar sonra işe yarar bi sistem çıkardı onu da hiç bi yerde bulamıyosun. -
Bugün İstanbul Topkapı Vatanda gördüm 350TL idi. Yılbaşından sonra fiyat ne olur ama onu bilmiyorum. -
Bu ses sistemin ses kalitesini gerçekten merak ediyorum. Özellikle müziklerde -
Ben Gigaworks T40 kullanıyorum. Muazzam... Yükses seste aynı kalite istersen de T3 alacaksın. Ben deli gibi yüksek dinlemiyorum; haliyle fazla fazla yetiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: coolindark
Ben Gigaworks T40 kullanıyorum. Muazzam... Yükses seste aynı kalite istersen de T3 alacaksın. Ben deli gibi yüksek dinlemiyorum; haliyle fazla fazla yetiyor.
t40 ile t3 ün sesinin aynı olduğuna eminmisin?
ikisinide bi arada dinledin mi? -
Benim aynı dediğim olay ses kalitesi anlamında. Yoksa aynı oranda sesi alamazsın. Bir kere T3 ten alacağın bass (subwoofer var sonuçta) inanılmaz olacaktır. Ama ara ve yüksek frekanslarda aynı tadı alırsın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X