Şimdi Ara

ALINIK - Dark R30 RGB USB 3.0 Fan Kontrolcülü mATX/ATX Mid Tower Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ALINIK - Dark R30 RGB USB 3.0 Fan Kontrolcülü mATX/ATX Mid Tower Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMNTRIX -- 30 Temmuz 2019; 20:3:11 >

• Sadece şekli için alıyorsan Dark kasalardan uzak durmalısın, sonra pişman olursun! Ben de Dark Scorpion kasa kullanıyorum ancak malzeme kalitesi özellikle plastik kısımları çok kalitesiz. Metal kısımlarında sıkıntı yok. Kasamda herhangi bir yerde bir kısa devre söz konusu ancak bulamıyorum. Servise verdim adamlar gözümün önünde direk çalıştırdı sorun olmadı yani bulamadılar. Her zaman olmuyor bir iki defa kısa devre yüzünden sigorta attı. Power'ı açar açmaz sigorta atıyor yani bilgisayarın on/off butonuna bile basmıyorum(1-2 defa oldu) iki kapağı açıp takıyorum falan düzeliyor , çok ilginç yani bu dark kasalar. Ayrıca muhtemelen yazılımsal(Windows güncelleme yapmayı deniyor ben program ile engelliyorum) ama belki de değildir bilgisayarı kapat diyorum. Kapanıyor ama sonra tekrar açılıyor 1-2 sn sonra bu yüzden kapanır kapanmaz ,elle power'ı off yapıyorum her gün!

DÜzeltme : Reseti gerçekten yazılımdan yapıyormuş yapmasına da , sigortayı attıran şey kasayı açar açmaz kondansatörleri doldurmak için 100 amper çekmesindenmiş eskisi 20 amper falandı güçkaynağı . Mutfak ile benim oda bitişik aynı sigortaya bağlı bu yüzden yapıyormuş. Kasanın suçu yok ayrıca hiçbir şeye dokunmasam da çamaşır makinesi çalışıyorsa atıyor. Ama çamaşır makinesini sonradan açınca atmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Eylül 2019; 22:0:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

Sadece şekli için alıyorsan Dark kasalardan uzak durmalısın, sonra pişman olursun! Ben de Dark Scorpion kasa kullanıyorum ancak malzeme kalitesi özellikle plastik kısımları çok kalitesiz. Metal kısımlarında sıkıntı yok. Kasamda herhangi bir yerde bir kısa devre söz konusu ancak bulamıyorum. Servise verdim adamlar gözümün önünde direk çalıştırdı sorun olmadı yani bulamadılar. Her zaman olmuyor bir iki defa kısa devre yüzünden sigorta attı. Power'ı açar açmaz sigorta atıyor yani bilgisayarın on/off butonuna bile basmıyorum(1-2 defa oldu) iki kapağı açıp takıyorum falan düzeliyor , çok ilginç yani bu dark kasalar. Ayrıca muhtemelen yazılımsal(Windows güncelleme yapmayı deniyor ben program ile engelliyorum) ama belki de değildir bilgisayarı kapat diyorum. Kapanıyor ama sonra tekrar açılıyor 1-2 sn sonra bu yüzden kapanır kapanmaz ,elle power'ı off yapıyorum her gün!

DÜzeltme : Reseti gerçekten yazılımdan yapıyormuş yapmasına da , sigortayı attıran şey kasayı açar açmaz kondansatörleri doldurmak için 100 amper çekmesindenmiş eskisi 20 amper falandı güçkaynağı . Mutfak ile benim oda bitişik aynı sigortaya bağlı bu yüzden yapıyormuş. Kasanın suçu yok ayrıca hiçbir şeye dokunmasam da çamaşır makinesi çalışıyorsa atıyor. Ama çamaşır makinesini sonradan açınca atmıyor.
    Şu fan kontrolcu aparatı var ondan yapıyor genelde hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.