Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Guitar Hero Aksesuarları - PS4 Uyumlu Satın Al 24 Aralık 2024 17:23 1 1 Alınık Guitar Hero Aksesuarları - PS4 Uyumlu Merhaba Guitar Hero'ya dair PS4'e uyumlu olacak şekilde gitar, mikrofon vb. ürünler almak istiyorum. Elinde set olan varsa daha hızlı ilerleriz, tek şartım PS4'te direk çalışacak şekilde almak istiyorum, aparat vb. gerekiyorsa PS3'ten çevrilecek şekilde onlar da dahil olursa sevinirim ama ilk tercihim direk PS4 için üretilen aksesuarlar, oyun PS Store'da var diye biliyorum ama uygun fiyatlı olursa CD'de alabilirim, İstanbul Kadiköy-Üsküdar öncelikli, sevgiler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Guitar Hero Aksesuarları - PS4 Uyumlu SATILIK SIFIR CANON VIXIA HV40 KAMERA SATILIK XBOX 360 (200TL) 3 KOL + 20 GB HDD + OYUNLAR CANON 550D SATILIK (DISTRIBUTOR GARANTILI)