Şimdi Ara

ALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, abartılı olmamak ve yalnızca blowback olmak üzere havalı ya da airsoft tabanca (işaretleyici) arıyorum.

• ALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCA

Sıfırdan zerre farksız bir hevesle alınmış 1 tüp takılmış bitmemiş bir makina , düşünürseniz bana maliyetinin yarı fiyatına veririm uygun sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marka model nedir hocam? bir de fiyat. blowbackli pistol tercihim ama teklifinizi neden degerlendirmeyeyim ki

• quote:

Orijinalden alıntı: kace00

marka model nedir hocam? bir de fiyat. blowbackli pistol tercihim ama teklifinizi neden degerlendirmeyeyim ki
    Hocam , dan wesson 4 inç , 1 sene oldu olmadı alalı ama sıfırdan farksız . Ben 750 liraya almıştım o zaman , şuan 985 lira en uygun piyasada. Aparatları vs herşeyi sıfır duruyor .

Orjinal ile birebir bir makina, başka sitelere de koymuştum görünce yazmak istedim kısmet bu isler. İhtiyacım nedeni ile size güzel bir fiyata , 500 liraya veririm . Düşünün aklınıza yatarsa nasip kısmet.

• tesekkurler hocam bir muddet teklif beklicem sonucuna gore nasipse ulasirim

• kace00 Merhaba, Walther CP99 Compact satabilirim isterseniz. Eminönü'nden almıştım birkaç yıl evvel, tertemiz kutusunda duruyor. Deri kılıfı da hediye ederim. Ayrıca hızlı doldurma aparatı mevcut. 800 TL fiyat düşünüyorum. Selamlar

ALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCAALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCAALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCAALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCAALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCAALINIK HAVALI/AIRSOFT TABANCA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transportert4 -- 12 Kasım 2020; 1:18:40 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.