Şimdi Ara

Alınık Honda CİVİC arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009 - 2010 - 2011 Model Honda Civic 1.6 Elegance yada Premium (Dream olmasın)
    Renk : Siyah yada Beyaz (beyaz tercihim)
    Özellik : Otomatik vites ve Sunroof
    KM'si 80 Bini geçmemeli
    üst limitim 35.000 TL

Yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: smallman

Merhaba,
    2009 - 2010 - 2011 Model Honda Civic 1.6 Elegance yada Premium (Dream olmasın)
    Renk : Siyah yada Beyaz (beyaz tercihim)
    Özellik : Otomatik vites ve Sunroof
    KM'si 80 Bini geçmemeli
    üst limitim 35.000 TL

Yardımlarınızı bekliyorum..

zor bulursun o fiyata gardaş. 38000tl 2010 premium manuel hatasız aldım. ben de çok aradım, denk geldi ucuza aldım. 10 numara araba, tercihin güzel gardaş.
  • Sana tavsiyem triptonik al ve f1 vites mutlaka olsun
  • Le_chacal L kullanıcısına yanıt
    aradığım özelliklere yakın bir tane var fiyatı 36900 TL ama bir değişeni ve 4parça boyası varmış. inş bende temiz bir tane bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayhansoylukan

Sana tavsiyem triptonik al ve f1 vites mutlaka olsun

F1 vites olunca ne oluyor? direksiyondan mı vitesli oluyor?
  • aynen öyle dostum süper bi sürüş keyfi sunuyor ayrıca sollamalarda düz vitese geçip f1 le süper bi performans alırsın ama şunu belirteyim çok yakar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallman

aradığım özelliklere yakın bir tane var fiyatı 36900 TL ama bir değişeni ve 4parça boyası varmış. inş bende temiz bir tane bulabilirim.

inş bulursun, allah gönlüne göre versin, araç iyi yakıyor ama değer. görüntüsü olsun, konforu olsun benzini unutturur. bir bakan bir daha bakar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le_chacal -- 22 Temmuz 2013; 2:36:51 >
  • Hocam butceniz az o butceye zor ustune 3-4 bin tl daha koyun belki bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Hocam butceniz az o butceye zor ustune 3-4 bin tl daha koyun belki bulursunuz.

beğendiğim gibi bulursam arabada kafama yatarsa. 3-4 bin TL daha çıkabilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.