piyasa çok değişken. alıcılar uçuruyor, satıcılar bana mısın demiyor. arttırdıkça arttırıyorlar bu ne yaa. katrasa hocam ne derler bilirsin temizse bin lira fazladan verilebilir. iyi düşünmek de lazım para kolay kazanılmıyor. 2005 model 75.000 deki otomatik jazz'a 26 vermişler. satıcılar da madem veriyorlar bende fazla yazayım diyor. belkide ben anlayamadım bu piyasayı galiba
İÇine siniyosa sağlık olsun dostum.
artık hayırlısı diyelim. benim icime yattı. butun bakımlrı serviste yapılmıs garanti devam ediyor.
Arkadaşlar kız kardeşimin kullandığı otomatik vites hondayı satıyorum. Araç 55 yaşında bir teyzeden alındı. 2. yada 3. kullanıcısı olması lazım araç çok el değiştirmemiş. Sıfır araç alacağımız için bunu satılığa çıkardık. (neden yazarlar bilmem ama bayan doktordan satılık)
1998 model 1.4 otomatik ies. sedan 153.000 km 4 cam otomatik cd mp3 çalar klima siyah film camlar çelik jant
arabayı 20.10.2011 tarihinde 15.500 tl ye aldım. Aldıktan sonra yaptırdıklarımız.
Ön takımlar değişti Akü olmadık bir yerde bitti, sıfır mutlu akü takıldı 4 çelik jant ve az kullanılmış lastik takıldı sürtmeden dolayı sol arka kapı boyandı Triger takımları değişti. tahmini 2000 tl masraf yapıldı. Bundan sonra ağız tadıyla kullanılır. İnanın şirketimin bana verdiği 2011 model lineadan çok daha konforlu ve keyifli bir araç.
Pazarlıksız 16.500 tl ye vereceğiz. Ciddi olanlar arasın lütfen.
FİYAT REVİZE EDİLDİ: ÜSTÜNE EKLEDİKLERİMİ KULLANDIĞIMIZA SAYIYORUM. YENİ FİYAT 15.500
Tolga 0530 931 18 35
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme