Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK İ7 7700k - 6700K VE ANAKART + KASA ANKARA İÇİ ELDEN. Satın Al 10 Kasım 2017 10:31 1 1 ALINIK İ7 7700k - 6700K VE ANAKART + KASA ANKARA İÇİ ELDEN. işlemci ve anakart ihtiyacım var , elinde olan var ise anakart işlemci ram soğutucu kasa birlikte alına bilir fiyatta anlaşılması halinde overlock yapılmamış olması tek şartımdır. Ankara içi elden almak istiyorum.0553 606 18 60 ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Yenimahalle Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fifa23 PS Üst Düzey Hesap ARIYORUM Fifa23 Ultimate Edition OYUNU ARIYORUM HESAP DEĞİL SATILIK SENNHEİSER 350 SPECİAL EDİTİON GAMİN KULAKLIK ALINIK İ7 7700k - 6700K VE ANAKART + KASA ANKARA İÇİ ELDEN.