Şimdi Ara

Alınık > ibanez rgt6ex,jackson dkmg(81/85),cort x-th,ltd m400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınık > ibanez rgt6ex,jackson dkmg(81/85),cort x-th,ltd m400 sivas veya antalyadan alınıktır. serhat@quashtr.com yada 05434417285 den ulaşarak fiyat ve gitarın durumunu bildirin görüşelim..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm atildi
  • pm için teşekkür ederim iyi hoşta senin yazdıgın gitar benim aradıgım bu 4 gitar arasında yer almıyorki kardeşim
  • Aradığın gitarlar az kullanıcıda olan gitarlar kolay gelsin umarım bulabilirsin. 2. Elleri 1000 TL kapasitesinde ve dinky dışında az kullanılan gitarlar, bulamazsan ibanez rg 1570 tavsiye ederim. Hertürlü isteğini karşılayaaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blind Evil -- 26 Haziran 2009; 6:58:27 >
  • yorumun için teşekkürler evet aradıgım gitarlar az kullanıcıda oldugu için buraya ilan bıraktım rg 1570 e gelince manyetikler benim için yetersiz kalacaktır 2 humbucker manyetik olan bir gitar bakıyorum single manyetik olmayacak tarzda
  • Satıp satmama konusunda tam karar vermiş değilim ama
    Jackson DK2M eerie dess swirl işini görür mü?
  • resim,gitarın özellikleri kozmetik durumu benim için önemli bunları bildirirsen neden olmasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitarımın fotoğraflarını mail adresinize gönderdim.
  • maile göndereceksen quash@live.com a yollamalısın msn adresime mail gelmiyor
  • Verdiğin mail adresine de attım
  • bir arkadaştan ltd mh1000 elektro gitar satın aldım ilan silinebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.