Şimdi Ara

Alınık IBM M klavye serilerinden 1 adet arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Arkadaşlar IBM M serisi veya benzeri klavye elinde bulunan, eğer boştaysa satmak isteyen olursa almak istiyorum. Alınık IBM M klavye serilerinden 1 adet arıyorumAlınık IBM M klavye serilerinden 1 adet arıyorum

Şimdiden teşekkürler

• Bilmedigimden soruyorum bu klavyeyi neden istiyorsunuz, ne gibi özellikleri var? İnternette de halen pek çok kullanan var çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.T.A.L.K.E.R. kullanıcısına yanıt
    Kendileri ilk gerçek mekanik klavyelerden olurlar. Okulda kullanırdık. Gerçi o zaman bu klavyelerden membran klavyelere geçtiğimizde sesten dolayı oh be dünya varmış demiştik. Mekanik klavyeler tekrar yükselişe geçince, bit pazarına nur yağdı işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Sergeant

Kendileri ilk gerçek mekanik klavyelerden olurlar. Okulda kullanırdık. Gerçi o zaman bu klavyelerden membran klavyelere geçtiğimizde sesten dolayı oh be dünya varmış demiştik. Mekanik klavyeler tekrar yükselişe geçince, bit pazarına nur yağdı işte
    logitech g610 mx brown kullanıyorum. iki üç gündür tekrardan mekanik klavyeleri araştırmaya başladım. karşıma filco, das keyboard, wasd gibi markalar çıktı. Ayrıca custom klavye olayı da varmış. Gerçekten derya deniz bu konu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.