Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alinik iPhone 6s sadece siyah Satın Al 22 Eylül 2017 22:47 1 1 Alinik iPhone 6s sadece siyah Merhabalar iPhone 6s arıyorum versiyon 10.2 yada jbli olması tercih sebebidir max verebileceğim tutar 1.500 tl siyah olması ve herhangi bir problemi olmamasi kutu ve fatura olması şarttır fiyatım budur satmak isteyen PM ile görüşülür anlaşılır ancak referansı olmayan yada az olan kişiler lütfen yazmasin referansı yüksek olan kişilere önce havale sonra kargo şeklinde alacağım iyi forumlar dilerim Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Hatay Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sepette yemek 50/30 onaylı hesap 10 TL Getir onay kod 14 TL Xiaomi 9t global 128 GB siyah (SATILDI) iphone 7 ile takasli game notebook arıyorum Alinik iPhone 6s sadece siyah