Şimdi Ara

Alınık Kinah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Charı satmaktan vazgeçtim oyuna devam ediceğim eğer oyunda Kinah satmak isteyen arkadaşlar olursa almayı düşünüyorum.Oyunu bırakanlara ellerinde kinah varsa satmak isterlerse bana msn den ulaşabilirler.
    Fiyat olarak 1kk=2 TL(20m=40TL) vereceğim 3 TL havale ücreti vereceğimden en az 20 kk üstü alıyorum banka havalesi yapıcağım. Perento Serverında Asmo olmanız lazım alıveriş için Msn=merkure@hotmail.com 20m=50TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkure -- 17 Ekim 2010; 9:19:05 >

• hayırlı satışlar çağrı abicim umarım istediğin gibi ciddi bi alıcıyla güzel bi ticaret yaparsın
  • quote:

hayırlı satışlar çağrı abicim umarım istediğin gibi ciddi bi alıcıyla güzel bi ticaret yaparsın

Sagolasın.
  • Hayırlı satışlar, gerçekten muhteşem bir karakter. Ucuza gitmez inşallah
  • quote:

Hayırlı satışlar, gerçekten muhteşem bir karakter. Ucuza gitmez inşallah

Sağol tabi karakter satılana kadar kasıcam satılmasada devem ederim şu an 50 m para ve 810 k ap puanı vardır.Bu arada karakterin kasasında 50 den fazla golden medal bulunmaktadır.
  • Senin türk olduğunu bilmiyordum. Çok sık gördüm seni server'da :) Hayırlı satışlar.
  • quote:

Senin türk olduğunu bilmiyordum. Çok sık gördüm seni server'da :) Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim.
  • 65 M para ve 1.1 m ap puanı oldu charın.Ayrıca charın üstündeki silah birleştirilmiştir arkadaşlar ve vidar takılı durumdadır.

http://i29.tinypic.com/142aj40.jpg
  • Karakter süper up up
  • Güncel
  • Yeni konu açman daha iyi olurdu Çağrı abi.
  • UP
  • Up
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.