Şimdi Ara

ALINIK küçük 12v LCD TV (bilgisayar takasıyla)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 volt ile çalşan 7-8 inç civarı LCD TV arıyorum.
    TV özelliği şart değil. Kompozit video girişi (sarı yuvarlak fiş) olan monitörler de işimi görür.

İlanlarımda çeşit çeşit bilgisayar var, ve TV'nizi bilgisayar vererek almak istiyorum. Dükkan sayfamdan inceleyebilirsiniz.

Düşünmeden teklif mesajı atan bazı arkadaşlar yüzünden aşağıdaki uyarıları yapma ihtiyacı hissettim.
    Lütfen tüplü TV veya büyük ekran TV gibi saçma tekliflerde bulunarak vakit israfı yapmayalım.
    Ürünün sıfırından kat kat fazla fiyat da çekmeyelim.
    Örneğin şöyle bir TV'nin sıfırı 100 liraya bulunabilmekte. Ben ise ikinci elini takasta 100'e saymaya razıyım.

ALINIK küçük 12v LCD TV (bilgisayar takasıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 8 Aralık 2016; 12:46:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer kasanın sizin için bir önemi yoksa şöyle birşey alabilirsiniz:
    https://www.aliexpress.com/item/7-inch-Raspberry-Pi-IPS-LCD-With-HDMI-VGA-AV-Screen-Display-Module-For-Pcduino-Banana/32248101614.html?spm=2114.13010308.0.0.OSyoou

ben bunun 1024*600 olanını 8$ daha vererek aldım. kesinlikle öneririm. 2 adet cvbs, 1 adet hdmi ve 1 adet vga girişi var. ayrıca gelişmiş ayar menüsü var (ekranı çevirme, renk ayarı, dil ayarı, pil voltaj izleme, osd konumlandırma vs). eğer kasa içerisinde olmaması sizin için problem ise aşağıdakini alabilirsiniz:
    https://www.aliexpress.com/item/AUTO-7-Car-Car-TFT-Color-Monitor-for-VCD-DVD-GPS-Rear-View-Camera-Remote/32712852904.html?spm=2114.13010308.0.0.P4NURw

fiyat araştırması yapıp daha uygun fiyata da bulabilirsiniz aliexpresste. aradığınız şeyi ben de daha önce aradığım ve en son olarak aliexpressten monitör alarak ihtiyacımı giderebildiğim için size de önereyim dedim. ben aldığım monitörü vr gözlüğün içine koydum. araya bir fresnel lens yerleştirdim. yanına bir lipo ve boscam rc832 alıcı ekledim. uygun fiyata yüksek kaliteli fpv gözlüğüm olmuş oldu.

• gokhanweb kullanıcısına yanıt
    Emek verip yardımcı olmaya çalışmışsınız, çok teşekkürler.
    Fakat ben daha kestirme bir çözüm aramaktayım. Yani "vatandaşın biriyle 10 dakikada takas yapayım, sonra da fişi takıp kullanmaya başlayayım" tarzı bir alışveriş düşünüyorum.
    Tavsiyeniz ve iyi niyetiniz için teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.