Şimdi Ara

SATILIK Logitech Z5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK Logitech Z5500

Fiyatı: 1650-TL

Uydulardan yalnızca birinin uydunun körük ve kapağındaki (alttaki fotoğraftlarda görünen) kozmetik kusur dışında (ses açısından diğer uydular ile en küçük bir fark bulunmamaktadır) herhangi bir sorunu yoktur.

SATILIK Logitech Z5500

SATILIK Logitech Z5500

İki hafta önce, akşam çalışırken kapattığım kontrol podunda sabah açtığımda "effect:dedecting" mesajı ile karşılaştım. Podun arızalandığını düşünerek yeni bir pod satın almak için forumda ilan açtım. Geçen süre içerisinde, zorunlu olarak yeni bir ses sistemi (Razer Leviathan) satın aldım. Ancak, yaptığım temizlik ve kontrol ünitesini fabrika ayarlarına döndürme işlemi sonrasında Z5500'üm eskisi gibi -sorunsuz- çalışır duruma geldi. (Herhangi bir tamir veya parça değişimi yapılmamıştır.)

Kompakt -ve şu an için kullanım açısından kişisel ihtiyaçlarıma daha uygun- bir sistem olan razer ile devam etmeye karar verdiğimden satışa çıkarılmıştır.

• Bursa içi elden teslim (alıcı tarafından denenip kontrol edildikten sonra) tercihimdir.
    • Diğer illere kargo gideri alıcıya aittir.

SATILIK Logitech Z5500

SATILIK Logitech Z5500

SATILIK Logitech Z5500

SATILIK Logitech Z5500

SATILIK Logitech Z5500

SATILIK Logitech Z5500

SATILIK Logitech Z5500

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Sizdeki cihazın sorunu nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ö mesaj attım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende de aynı ürün ama ana kontrol paneli arızalı. Sadece ana kontrol panelini satar mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Logitech F710
    12 sa. önce açıldı
    Logitech Z906 ve Z5500
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.