Şimdi Ara

ALINIK << Megane II HB 1.5 DCi İSTANBUL İÇİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben o konunun başında attığım ilk mesajdan beri neler çektim kimlerle ne şerefsizlerle muhattap oldum bilsen şunu demeye utanırdın :) 180 bindeki arabayı 80 binde diye itelemeye çalışanlar taklalı arabayı hasarsız diye itelemeye çalışanlar. bu kadar sakin tutabiliyorum kendimi kusura bakmayın.

dizel düşünüyodum müdürüm hatta ilk başta dizel diye girdim işin içine ama bakımı çok masraflı olur yokbaşına iş açar yok 100 binden sonra dizel araba alınmaz herkes bişey deyince cinlendim en iyisi benzinli alayım benzine çok veririm ama kafam rahat olur dedim. yoksa tabiki de dizel çok daha mantıklı. benzinli dizeli geçer daha hızlıdır vs diye benzinli istemiyorum yani. hatta düzelteyim ilk mesajımı dizeli de ekleyeyim teşekkürler bilgi için :)
  • Herkese iyi bayramlar... GÜNCEL!!
  • güncel
  • arkadaşlar sahibinden arabam hurriyetoto haricinde araç bulabilceğmiz bol ilanı olan sayfa var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -sadness- -- 22 Ağustos 2014; 13:47:14 >
  • o fiyata zor bulursunuz çünkü galeriler o fiyatı veriyor zaten bilginiz olsun hocam kolay gelsin
  • Galeriden 24 e aliyodum almadim hocam su an 21 e bursada var full+full. Bu arabanin ederi budur 22 tas catlasin 23 . Fazlasina satilan arac yok su an bu kdr da eminim. İstisnalar kaideyi bozmaz tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.