Şimdi Ara

alınık müzik cd yada hdd kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vocal jazz ve enstrümental (keman, gitar, piyano) ağırlıklı albümler arıyorum, orjinal cd ya da master stüdyo kayıt hdd arşiv olabilir, satmak isteyen varsa listeleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turushanovgu -- 14 Ağustos 2013; 22:07:26 >

• kendiniz torrent yoluyla indirmek isterseniz kat.ph'ye girin yukardan Browse seçeneğine tıklayın müzik bölümünde istediğiniz türden flac olarak bile bulabilirsiniz.
  • torrent'i yaklaşık 10 yıldır kullanmadım :) program arayüzünü dahi hatırlamıyorum, sizin kullandığınız güncel bir torrent programı varsa ve boyutu uygunsa mail gönderebilirmisiniz? reklamsız ise süper olur :))

turushanovgu@gmail.com
  • bu arada bazı sitelerden flac dosyaları indiriyorum fakat bu flacların orjinal olduğunu düşünmüyorum, çoğu mp3'ten değiştirilmiş flaclar oluyor, o yüzden cd ve stüdyo master kayıt arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: turushanovgu

torrent'i yaklaşık 10 yıldır kullanmadım :) program arayüzünü dahi hatırlamıyorum, sizin kullandığınız güncel bir torrent programı varsa ve boyutu uygunsa mail gönderebilirmisiniz? reklamsız ise süper olur :))

turushanovgu@gmail.com

bittorent
  • stacey kent, eva cassidy orjinal cd'lerini arıyorum, elinde olup satmak isteyen varsa konuşalım
  • susan wong, katie melua, allan taylor cd alınır

son durum;

stacey kent
    eva cassidy
    susan wong
    katie melua
    allan taylor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.