Şimdi Ara

Alınık Nintendo 64 oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Orjinal Oyun #Nintendo DS
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık Nintendo 64 oyunları
    Merhabalar, geçen gün PAL bir nintendo 64 aldım. Elimde sadece Super Mario 64 ve Mario Kart 64 bulunmakta. Aşağıdaki oyunları almayı planlıyorum.

The Legend Of Zelda: Ocarina of Time (Alındı)
    The Legend Of Zelda: Majora's Mask
    Mario Kart 64 (Alındı)
    Goldeneye 007
    Super Smash Brothers
    Lylat Wars (Star Fox 64)
    Diddy Kong Racing
    Banjo-Kazooie

Bu oyunlar elinizde var ise Güvenli E-Ticaret veya aldıktan sonra onay verebileceğim bir yöntem ile oyunu alabilirim. Eylülden sonra da İstanbul'a dönüyorum, o zaman elden olabilir. Eğer bu listeden başka ama elinizde ilginç bir N64 oyunu var ise, tekliflere açığım. Oyunların fiyatlarını konuşabiliriz ama fahiş olmasın, koleksiyoncu değilim sonuçta.

Ayrıyeten şuan expansion pak, region converter, orijinal kol, rumble pak aramaktayım. Kol dışındakiler 3.parti olabilir. Dediğim gibi zevk için topluyorum yani onlar da çok fahiş olmasın. Orijinal kol da analoğu aşınmamış olsun. Çok olsun kullandım yahu.

iyi satışlar.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Üsküdar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yahu birader "Alınık" konusu açıyosun da fiyatı yazma bari. ulan piyasa böyle yükseliyor demek ki. Adamlar Ebem zamanından kalma kartuşa boşuna 70 80 çekmiyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunImparatoru -- 29 Haziran 2018; 16:53:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazdik iste bi kafayla, tekliflere acigim tabiki o ayri. Oyuna gore fiyat artabilir kafanizdaki fiyati yazabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    ALINIK PS3 OYUNLARI
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.