Şimdi Ara

ALINIK NOKIA 8800, Sirocco, Luna, Arte, Carbon Arte vs vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    arkadaşlar başlıktada belirttiğim bigi bu seriden telefonlar herzaman alınıktır...

8800
    8800 sirocco

8600 luna

8800 arte
    8800 sapphire arte
    8800 carbon arte
    8800 gold arte

fiyatlarıda pm de belirtin lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• benim ilanlarımda var dün satışa çıkardım bakabilirsin. 8800 arte orjinal KVK lı .

iyi günler
  • aramaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GICIKX

donanımhaber forum
    Nokia 8800 Sirocco Edition » Sayfa 1 - 1
    http://forum.donanimhaber.com/m_56350595/tm.htm

İlanıma bakabilirsiniz.

teşekkür ederim hocam bana uygun cihazlar lazım.

ALIMA DEVAM

• quote:

Orijinalden alıntı: infrared

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_56350595/tm.htm

İlanıma bakabilirsiniz.

teşekkür ederim hocam bana uygun cihazlar lazım.

ALIMA DEVAM

Uygun derken? 150-200 liraya alınan cihazlardan hayır mı gelir?
  • sıfır kasa takıcam. tamir olmamış board olduğu zaman 100 tl ye alınmış yada 500 tl ye alınmış hiçbir farkı yok. aynı telefon aynı board
  • quote:

sıfır kasa takıcam. tamir olmamış board olduğu zaman 100 tl ye alınmış yada 500 tl ye alınmış hiçbir farkı yok. aynı telefon aynı board

Gittigidiyordan biliyorum sizi. Cihazları alıp sıfırlayıp satıyorsunuz. Macbook ilanınızı inceledim onunla takas düşünebiliriz.
  • quote:

quote:

sıfır kasa takıcam. tamir olmamış board olduğu zaman 100 tl ye alınmış yada 500 tl ye alınmış hiçbir farkı yok. aynı telefon aynı board

Gittigidiyordan biliyorum sizi. Cihazları alıp sıfırlayıp satıyorsunuz. Macbook ilanınızı inceledim onunla takas düşünebiliriz.

pm attım
  • Özel mesaj gönderildi
  • yanıtlandı aramaya devam
  • quote:

arkadaşlar başlıktada belirttiğim bigi bu seriden telefonlar herzaman alınıktır...

8800
    8800 sirocco

8600 luna

8800 arte
    8800 sapphire arte
    8800 carbon arte
    8800 gold arte

fiyatlarıda pm de belirtin lütfen.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

3 sene önce aldığım 8800 sapphire arte telefonumu satıyorum arkadailar bir tane çizik dahi bulamazsınız çok titizlik ile baktım telefonuma İstanbulda elden tesliim edilir fiyatı 1.000 liradır,rengi kahverengidir.kutusunda her şeyi vardır,faturası her şeyi mevcuttur.2.450 tl ye almıştım her şey faturada var zaten

• 3 sene önce aldığım 8800 sapphire arte telefonumu satıyorum arkadaşlar bir tane çizik dahi bulamazsınız çok titizlik ile baktım telefonuma İstanbulda elden tesliim edilir fiyatı 1.000 liradır,rengi kahverengidir.kutusunda her şeyi vardır,faturası her şeyi mevcuttur.2.450 tl ye almıştım her şey faturada var zaten
  • 8800 Carbon arte

Telefonu 2009 yılında 2800 lira ödeyerek türkiyede kvk'dan aldım hiçbir problemi bulunmamaktadır,faturası bulunuyor alan arkadaşa gösterilebilir ilk günkü gibi hiçbir yerinde çizik yoktur ayrıca yanında telefonun kutusundan çıkan deri kabı, 3 adet batarya,1 adet bleutoot kulaklık şarj cihazı ayrıca desk stand,ayrıyeten arabam için aldığım araba şarjı ve onun içinde 100 lira değerinde desk stand gönderilecektir.Telefonu,vertu marka başka bir telefon aldığım için satıyorum,istediğim fiyat 1000 liradır,eğer düşünürseniz telefonun fotolarını yollayabilirim,bu telefondaki özelliklerden dolayı iyi kullanımında parmak izi dahi bırakmıyor şuan için üstünde çizik yoktur,zaten vertu'yu kullandığım için kapalı kutusunda duruyor,herhangi bir servis görmemiştir,içi açılmamıştır,istendiği takdirde kvk ya gidilir ve servise verilir eğer herhangi bir sorunu veya daha önce açılmasıyla ilgili bir sorun teşkil edildiğinde servis parasını kendim ödürim ve sizde vazgeçersiniz almaktan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.