arkadaşlar başlıktada belirttiğim bigi bu seriden telefonlar herzaman alınıktır...
8800 8800 sirocco
8600 luna
8800 arte 8800 sapphire arte 8800 carbon arte 8800 gold arte
fiyatlarıda pm de belirtin lütfen.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
3 sene önce aldığım 8800 sapphire arte telefonumu satıyorum arkadailar bir tane çizik dahi bulamazsınız çok titizlik ile baktım telefonuma İstanbulda elden tesliim edilir fiyatı 1.000 liradır,rengi kahverengidir.kutusunda her şeyi vardır,faturası her şeyi mevcuttur.2.450 tl ye almıştım her şey faturada var zaten
3 sene önce aldığım 8800 sapphire arte telefonumu satıyorum arkadaşlar bir tane çizik dahi bulamazsınız çok titizlik ile baktım telefonuma İstanbulda elden tesliim edilir fiyatı 1.000 liradır,rengi kahverengidir.kutusunda her şeyi vardır,faturası her şeyi mevcuttur.2.450 tl ye almıştım her şey faturada var zaten
8800 Carbon arte
Telefonu 2009 yılında 2800 lira ödeyerek türkiyede kvk'dan aldım hiçbir problemi bulunmamaktadır,faturası bulunuyor alan arkadaşa gösterilebilir ilk günkü gibi hiçbir yerinde çizik yoktur ayrıca yanında telefonun kutusundan çıkan deri kabı, 3 adet batarya,1 adet bleutoot kulaklık şarj cihazı ayrıca desk stand,ayrıyeten arabam için aldığım araba şarjı ve onun içinde 100 lira değerinde desk stand gönderilecektir.Telefonu,vertu marka başka bir telefon aldığım için satıyorum,istediğim fiyat 1000 liradır,eğer düşünürseniz telefonun fotolarını yollayabilirim,bu telefondaki özelliklerden dolayı iyi kullanımında parmak izi dahi bırakmıyor şuan için üstünde çizik yoktur,zaten vertu'yu kullandığım için kapalı kutusunda duruyor,herhangi bir servis görmemiştir,içi açılmamıştır,istendiği takdirde kvk ya gidilir ve servise verilir eğer herhangi bir sorunu veya daha önce açılmasıyla ilgili bir sorun teşkil edildiğinde servis parasını kendim ödürim ve sizde vazgeçersiniz almaktan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme