Şimdi Ara

ALINIK PS VITA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Afyonkarahisar İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK PS VITA

İş yerinde zaman gecirmek için Ps Vita arıyorum.

Fat yada Slim kasa farketmez ve kırık olmasi lazim. Elinde olan varsa yardimci olursa sevinirim.

Lütfen 12 yillik oyun destegi kesilmis cihaz icin sacma sapan fiyatlar istemeyiniz. Nintendo Switch parasi isteyen fırsatçılar uzak dursun o paralara Switch yada Xbox One alirim.

İyi forumlar..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Afyonkarahisar Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 12 yillik oyun destegi kesilmis cihazı neden istiyorsunuz acaba?

Sonuçta 12 yillik oyun destegi kesilmis cihaz yani.

• bende ariyorum benim almak isteme sebebim atari oyunlari yukleyip kullanmak eski kafayim eski oyunlar daha cok sariyor beni belki arkadasta ayni dusuncededir

• İş yerinde eski PS1 oyunlarını oynamak için ve film izlemek için iş yerinde sıkılıyorum zaman geçmiyor. Psp nin genel popüler bütün oyunlarını bitirmiştim zaten bir tek oynayacağım Gta China Town Wars var o kadar...

• mertstar15 kullanıcısına yanıt

Aynen öyle hocam Ps1 de oynamadığım fırsat olup bitiremediğim 3-5 oyun var onları oynayacağım birde film dizi vs izlemek için

• Alacağı malı kötülemekte ayrı bir hastalık oldu. Kimse ayranım ekşi demez diyelim o halde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Psp iptal Psp aldım o arada bozuk Psp cihazım da yapıldı elimde bir anda 2 adet Psp oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 31 Ocak 2023; 2:29:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [Alınık] PS Plus Hesabı
    3 ay önce açıldı
    Alınık Ps Vita slim
    5 gün önce açıldı
    ALINIK PS3 Slim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iskender86 kullanıcısına yanıt

Onu diyorum işte hocam, 12 yillik oyun destegi kesilmis falan filan. E arama alma o zaman. "Kötü dandik eski modası geçmiş birşey ama bana satın yinede ucuzdan" süper bir bakış açısı.

• mertstar15 kullanıcısına yanıt

Eski oyunları seven biri olarak emulasyon için linux tabanlı el konsollarını tavsiye ederim. Onların performansı çok daha iyi. PM attım.

• banada pm at

• ysfdincer Y kullanıcısına yanıt

Gönderdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.