Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ALINIK PS VITA
-
Sonuçta 12 yillik oyun destegi kesilmis cihaz yani.
-
bende ariyorum benim almak isteme sebebim atari oyunlari yukleyip kullanmak eski kafayim eski oyunlar daha cok sariyor beni belki arkadasta ayni dusuncededir
-
İş yerinde eski PS1 oyunlarını oynamak için ve film izlemek için iş yerinde sıkılıyorum zaman geçmiyor. Psp nin genel popüler bütün oyunlarını bitirmiştim zaten bir tek oynayacağım Gta China Town Wars var o kadar...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Psp iptal Psp aldım o arada bozuk Psp cihazım da yapıldı elimde bir anda 2 adet Psp oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 31 Ocak 2023; 2:29:4 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Onu diyorum işte hocam, 12 yillik oyun destegi kesilmis falan filan. E arama alma o zaman. "Kötü dandik eski modası geçmiş birşey ama bana satın yinede ucuzdan" süper bir bakış açısı.
-
Eski oyunları seven biri olarak emulasyon için linux tabanlı el konsollarını tavsiye ederim. Onların performansı çok daha iyi. PM attım.
-
banada pm at
-
Gönderdim.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
12 yillik oyun destegi kesilmis cihazı neden istiyorsunuz acaba? Sonuçta 12 yillik oyun destegi kesilmis cihaz yani. |
Alacağı malı kötülemekte ayrı bir hastalık oldu. Kimse ayranım ekşi demez diyelim o halde.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X