Şimdi Ara

Alınık> Ps3 Kırılmış Versiyon.Her oyunu Sorunsuz Oynayabileceğim.(GB Fark Etmez)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Başlıktada belirttiğim gibi ps3 almayı düşünüyorum.. Kaç gb olduğu pek farketmez.. her oyunu sıkıntısız açsın yeter.. Temiz kırıksız çıkıksız olursa sevinirim.. Bana daha sonra masraf çıkartmasın yeter.. Yanında 2 kol olması çok zorunlu değil ama olursa fena olmaz.. İstanbul / Ümraniyede ikamet ediyorum.. İstanbul çevresinden olucak alışveriş.. Bu söylediklerime karşılık tekliflerinizi yaparsanız sevinirim.. Ciddi alıcıyım.. pm atmanız yeterlidir.. Yada 05350848048 ulaşırsınız..

İyi Forumlar Dil

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• ilanima bakinz size uyarsa alirsiniz
  • ilanıma bakabilirsin hocam ;

ps3 fat kasa 80gb kutusu, tüm kutu içeriği ve faturası mevcut bir adet orjinal kol.tertemiz cihaz ilk sahibinden kırma işlemi için uygun fiyat 400 TL istanbul
  • hak yemek güzel bir duygu herhalde. multiplatform oyunları korsan oyna ama ben the last of usu veya exleri korsan oynuycam dersen iş değişir. gerçekten hak yemiş olursun.
  • pm
  • volkanseymen kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.