Şimdi Ara

Alınık PS4 Oyunları - Uzun Liste! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Orjinal Oyun #PS4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tolga226

quote:

Orijinalden alıntı: _PiSLiCK_

quote:

quote:

bluetooth kulaklığın diğer aksesuarları derken hocam? başka ne aksesuarı oluyor normalde pek bilgi sahibi değilim bu konuda

Ufak bir şarj istasyonu gibi bir şeyi var, ama normal DS3 şarj kablosu ile de şarj edilebiliyor şuanda

iyiymiş hocam o zaman paypaldan ödeme kabul ediyo musunuz

Vergilerini sizin ödemeniz kaydıyla benim açımdan sorun yok

ülke içi ücretsiz değil miydi hocam paypaldan para yollamak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bluetooth kulaklığın diğer aksesuarları derken hocam? başka ne aksesuarı oluyor normalde pek bilgi sahibi değilim bu konuda

Ufak bir şarj istasyonu gibi bir şeyi var, ama normal DS3 şarj kablosu ile de şarj edilebiliyor şuanda

iyiymiş hocam o zaman paypaldan ödeme kabul ediyo musunuz

Vergilerini sizin ödemeniz kaydıyla benim açımdan sorun yok

ülke içi ücretsiz değil miydi hocam paypaldan para yollamak

PM attım daha rahat iletişim kurabiliriz bu şekilde

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Navigation Controller ve sharpshooter tarafımdan alınmıştır. ilgili arkadaş teşekkür ediyorum.
  • fiyat çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

fiyat çok iyi

Teşekkür ederim, evde artık hiçbirşey koyacak yerim kalmadı bu yüzden satmak durumundayım. Fiyat olarak da uygun tutmaya çalıştım umarım alacak olan arkadaşın da hoşuna gider :)

• fiyatı cidden iyimiş sadece o kaskı 100 tl e veriyorlar oyunu filan alan zarar etmez hayırlı satışlar
  • m.kutsal kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evde yer açmam lazım, dolaplar masalar raflar heryer doldu. Daha önce sıfırı 100TL'ye satılmışken 150-200 lira istemek mantıklı gelmiyor bana, her ne kadar piyasada olmasa da. Arşivimi böyle ufak ufak boşaltıyorum napalım çizgi roman arşivim ağır bastı bunları elden çıkartmak durumundayım

• tr psn de 115tl mi ne zaten little big planet 3
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Benim satmakta olduğum oyun kutulu, PSN ise dijital. Her ikisinin de kitlesi farklı. Download süreci, koleksiyon gibi etkenler var kutulu oyun fiyatlarını belirleyen. Dijital-Kutulu oyunların fiyatları birbirlerini etkilese de, temelde hedef kitleleri farklı iki ürün.

• quote:

Benim satmakta olduğum oyun kutulu, PSN ise dijital. Her ikisinin de kitlesi farklı. Download süreci, koleksiyon gibi etkenler var kutulu oyun fiyatlarını belirleyen. Dijital-Kutulu oyunların fiyatları birbirlerini etkilese de, temelde hedef kitleleri farklı iki ürün.

kutulu alınca little big planet 3 te digital alınca mario mu ? ikisi de aynı oyun aynı şey.bir eşantiyon farkı var.bunu Digital dede yapıyolar Kutulu versiyondada.bir tek download sorunu var digital alınca.onuda bu cihazı kullanan bi zahmet fibernete geçsin
  • gurkanse kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim gibi, aynı hizmet gibi görünse de hedef kitleleri farklı. Size ya da başkasına anlamsız gelebilir ancak, kutulu oyun almayı tercih eden azımsanmayacak bir kitle mevcut. Elinde fiziksel olarak birşeyleri tutmayı sevmek, download ile uğraşmamak ya da koleksiyon yapıyor olmak bu etkenler arasında. Size göre daha kullanışlı olan bir ürün başkasına göre daha kullanışsız olabilir ya da tam aksi durum da olabilir tabii ki. Bu yüzden kişilerin tercihlerini sorgulamak bana kalırsa doğru sayılmaz. Her ne kadar tam olarak doğru örnek olmasa da, buna benzer bir durum e-kitap'da da mevcut. Çok sevenleri olsa da bana kalırsa çok kullanışsız bir şey. Temelde her ikisi de aynı hizmeti veriyor sonuçta.

• quote:

Belirttiğim gibi, aynı hizmet gibi görünse de hedef kitleleri farklı. Size ya da başkasına anlamsız gelebilir ancak, kutulu oyun almayı tercih eden azımsanmayacak bir kitle mevcut. Elinde fiziksel olarak birşeyleri tutmayı sevmek, download ile uğraşmamak ya da koleksiyon yapıyor olmak bu etkenler arasında. Size göre daha kullanışlı olan bir ürün başkasına göre daha kullanışsız olabilir ya da tam aksi durum da olabilir tabii ki. Bu yüzden kişilerin tercihlerini sorgulamak bana kalırsa doğru sayılmaz. Her ne kadar tam olarak doğru örnek olmasa da, buna benzer bir durum e-kitap'da da mevcut. Çok sevenleri olsa da bana kalırsa çok kullanışsız bir şey. Temelde her ikisi de aynı hizmeti veriyor sonuçta.

Kardeş Bf hardline duruyormu halen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhanank kullanıcısına yanıt
    Konunun cok karismamasi adina PM attim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tolga226 kullanıcısına yanıt
    Dostum Dragon Age Inqusition var satıyorum düşünürseniz cevap bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zack06 kullanıcısına yanıt
    Dragon Age Inqusition daha önce oynadığım bir yapım. Teklif için teşekkürler. Ayrıca geciken cevap için de üzgünüm. İyi akşamlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.