Şimdi Ara

ALINIK - PS5 ( DİJİTAL VERSİYON ÖNCELİĞİM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Sıfır
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    FİYAT TEKLİFLERİ İÇİN PM İLE İLETİŞİME GEÇİNİZ.
    NOT: Arkadaşlar lütfen, aldığınız fiyatın üzerine vicdanlı şekil de kar ekleyip fiyat teklifi edin.. 6.000 - 7.000 tl civarı (maksimum) fiyatlar değerlendirilecek. Kendinizi karşınızdakinin yerine koyun. 4bin tl ye (belki daha az) aldığınız aletler için 8-9 bin tl ler isteyecekseniz lütfen yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaViEsTa -- 22 Kasım 2020; 12:39:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam sadece Türkiye için değil tüm dünya geneli böyle olmuş. Kara borsa işte. Adamlar sıfır alıyor aldığı fiyatın üzerine koyuyor haliyle. Avustralya ikinci el sitesinde adamlar 600 dolarlık cihazı 1800 avustralya doları yazmış. 3 katı fiyat yazmışlar, dünya malesef böyle. Tavsiyem biraz daha beklemen. Bilmem biliyormusun ama ps5 de bekleme modunda cihazlar arıza çıkarıyor, tekrar açılmayan cihazlar var ilk üretim cihazlarda böyle durumlar olabiliyor. Almadan öncede düşünmeni acele etmemeni tavsiye ediyorum. Yurtdışı cihaz elinde kalsa verdiğin paraya yazık olacak. Tavsiyem az daha beklemen ama sen bilirsin. Böylelikle piyasadaki fırsatçılara ekmek çıkmamış olur elinde patlar cihazları.
  • Güncel

• hocam sadece Türkiye için değil tüm dünya geneli böyle olmuş. Kara borsa işte. Adamlar sıfır alıyor aldığı fiyatın üzerine koyuyor haliyle. Avustralya ikinci el sitesinde adamlar 600 dolarlık cihazı 1800 avustralya doları yazmış. 3 katı fiyat yazmışlar, dünya malesef böyle. Tavsiyem biraz daha beklemen. Bilmem biliyormusun ama ps5 de bekleme modunda cihazlar arıza çıkarıyor, tekrar açılmayan cihazlar var ilk üretim cihazlarda böyle durumlar olabiliyor. Almadan öncede düşünmeni acele etmemeni tavsiye ediyorum. Yurtdışı cihaz elinde kalsa verdiğin paraya yazık olacak. Tavsiyem az daha beklemen ama sen bilirsin. Böylelikle piyasadaki fırsatçılara ekmek çıkmamış olur elinde patlar cihazları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msgday

hocam sadece Türkiye için değil tüm dünya geneli böyle olmuş. Kara borsa işte. Adamlar sıfır alıyor aldığı fiyatın üzerine koyuyor haliyle. Avustralya ikinci el sitesinde adamlar 600 dolarlık cihazı 1800 avustralya doları yazmış. 3 katı fiyat yazmışlar, dünya malesef böyle. Tavsiyem biraz daha beklemen. Bilmem biliyormusun ama ps5 de bekleme modunda cihazlar arıza çıkarıyor, tekrar açılmayan cihazlar var ilk üretim cihazlarda böyle durumlar olabiliyor. Almadan öncede düşünmeni acele etmemeni tavsiye ediyorum. Yurtdışı cihaz elinde kalsa verdiğin paraya yazık olacak. Tavsiyem az daha beklemen ama sen bilirsin. Böylelikle piyasadaki fırsatçılara ekmek çıkmamış olur elinde patlar cihazları.
    Eyvallah dostum bugün bir arkadaşmdan haber geldi. Vatandan aldığı cihaz oyun oynarken kapanmış ve tekrar açılmamış. Garantiye gönderdi. Zaten yurt dısı alırsam amazon garantili ilk tercihim.

• Arayış devam ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps5 1 TB dijital
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.