Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] R6 SIX SIEGE HESABI ARIYORUM 50+ LEVEL Satın Al 14 Ocak 2023 00:59 1 1 [ALINIK] R6 SIX SIEGE HESABI ARIYORUM 50+ LEVEL Önemli olan tek şey 50 level sınırını geçmiş, yani rank atılabilecek herhangi bir hesap olmasıdır. Başka hiçbir şey ile ilgilenmiyorum. Ubisoft, Steam olması fark etmez. Teklifleri özelden yapınız lütfen. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Edirne Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] R6 SIX SIEGE HESABI ARIYORUM 50+ LEVEL [SATILDI][Epic Hesabı] BOL OYUNLU, POPÜLER BİRÇOK OYUNLU HESAP [F.DIŞI SATILDI][STEAM] RDR 2+FIFA 22+F.HORIZON 5 VE 4 [SATILDI] 50 TL DEĞERİNDE STEAM CÜZDAN KODU - 40 TL (%20) - (5x10 TL)