Şimdi Ara

ALINIK R9 280X veya R9 290

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar.

R9 280x olarak sadece sapphire toxic arıyorum. (En sorunsuz ve performanslı 280x sanırım, bu yüzden.) 290 olarak ise sapphire trixlerin yeni versiyon (2*8 pin güç girişi olan) olanı tercih edilir (eski versiyonda değerlendirilir), fakat diğer marka 290 larda olabilir, değerlendirilir. Mesaj atmaktan çekinmeyin lütfen.

Hangisi olursa olsun kesinlikle aradığım şeyler;

-Kutulu, faturalı, aksesuarları tam ve min 5-6 ay garantili.
    -Tamir görmemiş, servise gitmemiş.
    -KESİNLİKLE en ufak dahi sorunu bulunmayan. (aşırı ısınma, görüntüde artifact-doku bozulmaları, siyah ekran verme, coil whine, fanlarda titreşim kaynaklı ses vs) Alır test ederim, en ufak sorun görürsem iade ederim.
    -KESİNLİKLE mining yapılmamış, kızartılmamış, suyu çıkarılmamış olmalıdır. ( Lütfen beni uğraştırmayın bu tip kartlarla. Sorun olmayabilir fakat istemiyorum bu şekilde aşırı zorlanmış kartları.)

Referanslı ve güvenilir üyelere ücreti gönderirim aynı gün kargo talep ederim. Yeni üyelerden veya hiç referansı olmayan üyelerden önce kartı talep ederim, alır test eder sorun yoksa ücreti gönderirim. (Ben eski üyeyim, çok fazla alışverişim oldu, hiç sorun yaşamadım, referans sistemini yeni yeni kullanıyorum, çok isteyen olursa yaptığım alışverişlerdeki nickleri yazarım.)

Piyasa fiyatlarından bi haber iseniz mesaj atmayınız.

"Benim kartım daha bir aylık, sıfır sayılır ondan fiyatı yüksek... vb" ifadelerle hareket edecekler, mesaj atmayınız. İkinci el kart ikinci el karttır.

Ve en önemlisi, ilk önce bir selam vermekten aciz, genel görgü adap kurallarını hiçe sayan, karşılıklı diyaloglarında saygısız insanlarla muhattap olmak istemem. Bu tip kişiler yarı fiyatına ürün verse almam, tam tersine samimi ve dürüst kişilerle pazarlık bile yapmayabilirim.

PM yolu ile iletişim kurabilirsiniz. Lütfen kartınızla ilgili detaylı bilgi ve fiyat veriniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr StEaLtH -- 23 Aralık 2015; 13:28:05 >

• PM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.