Şimdi Ara

(ALINIK) RX 5600 XT - RX 5700 XT - RX 6600 - RTX 2060 - GTX 1660 / Tİ / S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 (ALINIK) RX 5600 XT - RX 5700 XT - RX 6600 - RTX 2060 - GTX 1660 / Tİ / S

Kutu, fatura ve garantili olması tercihimdir. Garantisi bitmişse dahi hiçbir sorunu olmayan, vida değmemiş bir kart arıyorum.

Abartı fiyatlarla ve mining, internet kafe çıkması kartlarla gelmeyin lütfen.

Antalya ve Elazığ içi elden alabilirim. Diğer türlü, satıcının referans durumuna göre görüşülür

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Elimde Sapphire RX 6600 pulse var. 9 şubat'da garantisi dolacak. Kutu fatura vs tam. şu anda fotoğraf yükleyemiyorum. Kendi sistemimde kullandığım kart gayet temiz ve bir sorunu yok vida değmedi haliyle. Sadece akşam iş dönüşü haftada birkaç saat oyun oynandı. Şehir olarak Ankara'dayım. Fiyat olarak 4500 tek rakam vereceğim. Henüz ilana çıkmadım. İlgilenirseniz dönüş yaparsınız.

• mrph84 kullanıcısına yanıt

Fiyatta pazarlık düşünürseniz görüşebiliriz.

• berbatine kullanıcısına yanıt

4850 hocam normal ilan fiyatım. Size 4500 demiş bulundum. Az önce ilana da koydum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.