Şimdi Ara

ALINIK RX 6800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ALINIK RX 6800

6800 ARAMAKTAYIM, kutulu faturalı tercih sebebidir.

sarı sitede an itibarıyla 7250'den ilanlar başlıyor, 7500-8000 arasına kart modeline göre ürün bulunuyor. buna göre teklif verirseniz sevinirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sarı sitede an itibariyle,bahsettiğiniz rakama kart yok,heleki faturalı ve grantili imkansız, 1 tane kart 7500, diğerleri ortalama 8-10 arası.Bilgilerinize.

• fenomenhaa kullanıcısına yanıt
    Garanti kutu benim için umrumda değil, 10dk furmark, 1 heaven test açtıktan sonra tüm kartlar aynı.

30 yıldır hiçbir kartım bozulmadı çok şükür.

7.5-8 arası olanlara da sor bugün alıyorum de 7500 den alırsın.

10 verecek olsam 14bine h.buradadan 6 taksit sıfır garantili alırım hiç bu riske girmem ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 11 Ocak 2024; 10:23:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dOmi D kullanıcısına yanıt

Yazdığınız herşey çelişki içinde ,Garanti umurumda değil yazıyorusunuz hemen sonrasında tekzip ederek,Sıfır garantili alırım yazıyorsunuz .ki Hbdeki kart 14700den satışta.İlanda faturalı aradığınızı yazıyorsunuzALINIK RX 6800 

Bende aradığım için çoğuna sordum zaten o rakamlara veren yok,heleki param güvende falan hiç yok, güvenipte alırsanız,gerçi o rakamada verende yok.

• fenomenhaa kullanıcısına yanıt

dostum iki kart var birinde kutu fatura yok diğerinde varsa tercih sebebidir elbette. aşağıda top model merc'in alım satımlarını görebilirsiniz, piyasayı araştırıp açtım konuyu.

8.000'in altında temiz bir kart bulunabileceği aşikar.

zaten bursadan bir arkadaşın ilanı var 7900tl'den red dragon powercolor. Buyur bakabilirsin;

https://forum.donanimhaber.com/powercolor-red-dragon-rx-6800-ekran-karti-8000-tl--157659864

ilanımla çelişmiyor ki, 7250'den başlıyor 7500-8000'lere bulunuyor demişim. Bu da ispatı yani.

neden garibinize gitti anlamadım? ben düşürmüyorum piyasayı, 2021'de kart krizi varken dolar 14tl iken 11bin liraya 6600xt almış biriyim. bugünün parasıyla 28bin tl'lik alım gücü demek. ne yapayım şuan 5bin liradan anca gidiyor?

demem o ki 10bin tl vereceksem taksitle 14bine sıfır alırım, evine git dene tes et, benzin yak uğraşmadan 6 ya böler kafa rahat olur.

ALINIK RX 6800

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 11 Ocak 2024; 12:15:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.