Şimdi Ara

[ALINDI] Ryzen 5 3600 / 5600 / 5600g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 [ALINDI] Ryzen 5 3600 / 5600 / 5600g

Merhaba, uygun fiyatlı aşağıdaki işlemcilerden birini aramaktayım sıfrına yakın fiyatlar yazacak arkadaşlar boşuna uğraşmazsa sevinirim herkesin vakti kıymetli.

AMD Ryzen 5 3600 / 5600 / 5600 g

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• 4600g var düşünürseniz, sıfır ürün sadece kutusu açıldı kullanılmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba özel mesaj üzerinden de iletişime geçmeye çalıştım ancak şahsen sitenin bana göre biraz karmaşık olması işimi şansa bırakmamam gerektiğini düşündürdü o yüzden buradan da yazıyorum. Bu link üzerinden sattığım Ryzen 5 3600 işlemcisine bir bakın isterseniz. Bireysel olarak ben kullandım ve işlemcimi yükselttiğim için şu anda satıyorum. Aynı zamanda içinde iki ay önce aldığım Ryzen 7 5700x3D işlemcinin stok fanı da mevcut ve bu şekli ile oldukça ucuz bir fiyata ihtiyaçtan dolayı koydum. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-ryzen-5-3600-3.6-ghz-am4-35-mb-cache-65-w-kutulu-plus-fanli-1225761749/detay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Ryzen 5 5600
    8 ay önce açıldı
    [SATILDI] Ryzen 3 3100
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.