Şimdi Ara

---ALINIK---Samsung 23' S23B550V veya Lg IPS225V-BN veya IPS236V-PN LED Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde Samsung 23" S23B550V LED Monitör Siyah 2ms olan veya Lg IPS225V-BN olan monitör arıyorum.Elinde olan ve satmak isteyen arkadaşlar olursa iletişime geçerse sevinirim. ---Eğer elinde ışık sızma sorunu gözü rahatsız etmeyecek derece bir Lg IPS236V-PN olan arakadaş var o da olur---

Ürün garantili olması (5-6 ay dahi olsa olmalı), herhangi bir ölü piksel,çizik,ezik,kırık,kronik arıza olmaması gerekiyor.Kutusu, aparatları, garanti belgesi, faturalı olması tercih nedenlerinden önemli olanı.Alımı sanalpazar üzerinden yapacam, onun dışında alışveriş yapmıyorum.Piyasada ki fiyatlar belli uçuk rakamlarla gelmeyin.Belirttiğim modelin dışında başka bir monitör teklif etmesseniz sevinirim.Kargosu bana ait.kargoda herhangi bir hasar, ezik, kesik olması durumunda ürünü almadan tutanak tutturur geri iade ederim.Teklifler ve öneriler pm den lütfen.Daha sonra iletişimi telefondan yaparız.

sanalpazar üzerinden verebileceğim fiyat Samsung için: 290-330 lira (garanti durumuna göre)
    Lg IPS225v-BN için: 220-260 lira (garanti durumuna göre)-----IPS236V-PN için: 330-375

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/lg-ips225v-bn-215-ips225v-bn-genis-ekran-led-ips-monitor/productdetails.aspx?I_ID=58742
    http://www.vatanbilgisayar.com/monitor/samsung-s23b550v-23-s23b550v-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=60221

Not:Bu fiyata bulursan bende alırım, verdiğin fiyat çok düşük satan olmaz vs. gibisinde yapılan yorumları lütfen yapmayın.Kimse kimseye zorla mal satıp almıyor.Satan çıkmazsa bu fiyatlara almayız olur biter. Hayırlı akşamlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 20 Aralık 2012; 22:44:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.