Şimdi Ara

[Alınık] Sony Xperia Z2/Z3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony Xperia Z2/Z3 (compact istemiyorum) Bu ürünlerden hesabıma uyan herhangi birisi olursa sevinirim.

Hesabıma uyan herhangi birisi diye kastettiğim kısım için ise kısaca;

Zenfone 2 32 gb versiyonu forumun sahibinden.com platformuna dönüşmesi ve referans sisteminin ölmüş olması hasebiyle sıfır olduğu için ALINDI. konu geçersizdir. (sitede yalancı dolandırıcı itelemeci kol gezmekte dikkatli olun. bir çok z3 suan forumda 20 ay garantili denilip 1 yıl garantisi kalmış ve hiç ellenmemiş denilip en az 2 kez garantide mekanik parça değişimi yapılmış durumdadır. ve bunları size kesinlikle söylemeyip itelemeye çalışmaktalar. kimliklerini ifşa etmedim kendilerinden konularını düzeltmelerini istedim fakat herhangi birşey yapmadılar.

en az 1 yıl garantisi mevcut ve sony garantili, (paralel istemiyorum)
    çiziksiz,
    eziksiz,
    darbesiz,
    beyaz dışında,
    root & rom atılmamış,
    servis yüzü ve tamir görmemiş,
    Z2 ise usb kapağı şarj etmekten deforme olmamış,
    suya sokulup denenmemiş,

Max fiyatım: 1.200 Türk Lirası; çok temiz bir Z3 için,
    Max fiyatım: 900 Türk Lirası; çok temiz bir Z2 için.
    Tabiki bu rakamlar her cihaz için standart olmasa gerek ;)

Diğer ildeki satıcılar İzmir de tanıdıkları varsa o şekilde alabilirim. Referansı benden az olanlar için Uyarsa önce kargo sonra havale şeklinde alabilirim. Referansı benden kabarık olanlar bundan müstesnadır, az olan içinse önce kargo.

Hızlı iletişim için 5448484535 .

http://forum.donanimhaber.com/m_113266749/tm.htm

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 26 Şubat 2016; 10:38:46 >

• Yani 1000 liraya z3 arıyorsunuz öylemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R e a L i z m

Yani 1000 liraya z3 arıyorsunuz öylemi ?

Yani sıfırı 1800 liraya çok araştırmadan bulunabilen bir cihazı durumuna göre değerlendirebileceğimi ifade ediyorum. Bir genelleme yapmam yanlış olur. Fakat forumda satılan tüm z3 z2 z1 ilanlarını tek tek noktasına kadar okuduğumu da bilmenizi isterim. Saygılar.
  • So_CLose84 kullanıcısına yanıt
    tamam o halde gelin size 2 aylık z3 1250 tl ye vereyim sıfır gibi cihaz
  • quote:

Pm atıldı.
  • Şöyle temiz Z1, Z2 si olan yok mu?
  • quote:

bu fiyata 2 aylık telefon bulmuşssunuz merak ettim hangi konuda anlaşamadınız:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GÜNCEL. izmir içi elden olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: So_CLose84

GÜNCEL. izmir içi elden olabilir.

GÜNCELL
  • aynen banada bitane z3 lazim.telefoncunun 800 verdigi telefona 1300 istemek mantiksiz.telefoncuda bile temizi 1200 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel53

aynen banada bitane z3 lazim.telefoncunun 800 verdigi telefona 1300 istemek mantiksiz.telefoncuda bile temizi 1200 tl

Az önce, Vodafone bayisine sAtılması için bırakılan z3 plus ı(2aylık) 1600 liraya bıraktılar. İğne ucu kadar deforme yok. Full kutu, isteyen varsa İzmir Bergama Vodafone Yörükoğlu bayisinin irtibat numarasını netten bulabilirler, önceliğim z2 max fiyatım çok temiz ise 800 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi So_CLose84 -- 22 Şubat 2016; 11:21:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • GÜNCELLLLL
  • 14 /07/2015 faturalı son derece temiz sony garantili z2 telefonum var lakin 1000 tl aşşağı satmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

14 /07/2015 faturalı son derece temiz sony garantili z2 telefonum var lakin 1000 tl aşşağı satmam

hocam alındı konu geçersizdir yazıyor ama.

Ayrıca mayısta sony x serisi çıktığında 800 lira yok mu alan diye bağırsanız da kimse almaz zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.