Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (ALINIK) Steam Cüzdan Kodlarınız %20 dan Alınır.(ALINDI) Satın Al 24 Şubat 2021 20:50 1 1 (ALINIK) Steam Cüzdan Kodlarınız %20 dan Alınır.(ALINDI) Satmak istediğiniz steam cüzdan kodlarınız'ı %20'dan almak istiyorum.Kısacası 100TL'lik steam cüzdan kodunu 80TL'ye alıyorum.Almayı planladığım toplam miktar 700 tl.Verdiğiniz kodların çalışmaması veya herhangi bir hata olmaması için Teamviewer ile bağlanıp kendiniz kodları girebilirsiniz.Satmak isteyenler PM yoluyla bana ulaşabilir.ÖDEME YÖNTEMİVakıfbankİş BankasıEnparaPaparaSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (ALINIK)Steam Cüzdan Kodlarınız %80 oranla alınır.
Konu Güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (ALINIK)Steam Cüzdan Kodlarınız %80 oranla alınır.