Şimdi Ara

Alınık SWA-8500S veya SWA-9000S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Samsung Q70R soundbar ürünümle beraber kullanmak için kablosuz arka hoparlör seti olan Samsung SWA-8500S veya SWA-9000S ürününü arıyorum.

Herhangi bir donanımsal sorunu olmaya düzgün çalışması durumunda, sıfır 2. El olması farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SWA8500S ve SWA9000S Hiç bir yerde bulunmuyor. Sadece şu sitede buldum ve arayıp teyit aldıktan sonra sipariş verdim.
    Boss Bilgisayar
    Samsung SWA-9000S/EN 2.0 channels Universal Black 8.75 cm 8.75 cm 14.7 cm
    https://www.bossbilisim.com/samsung-swa-9000s/en-2.0-channels-universal-black-8.75-cm-8.75-cm-14.7-cm-50650
    Boss Bilgisayar
    Samsung SWA-8500S 2.0 channels 80 W Universal Black AC 54 W
    https://www.bossbilisim.com/samsung-swa-8500s-2.0-channels-80-w-universal-black-ac-54-w-50649

8500S dahili subwoofer barındırmayan modellerle kullanıma uygun. (extra sub woofer ile beraber)
    9000S ise dahili subwoofer barındıran modellerle kullanıma uygun. (MS650 ve MS6500). Bu modellerde iyi bas sesi almak için ayrıca subwoofer almak zorunlu değil ancak alınırsa daha iyi tabi.

• Ben amazondan swa 8500 aldım kullanıyorum 3 aydır. Q70 soundbar ile beraber.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ancalimon A kullanıcısına yanıt
    Boss bilişimi bende görmüştüm ama güvenemedim. Sorunsuz sıkıntısız mı geldi aldığın ürün ? Sipariş verilebilir mi türkiyede tek burası satıyor sanırsam başka satan göremedim ben de.
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Siparişi verdikten sonra aradılar ücret edilimize ulaştı ancak Covid19 nedeniyle 3 hafta 1 ayı bulabiliyor ürünün elinize ulaşması dediler. Şu an beklemedeyim. Eğer göndermezlerse paramı geri alırım çok zor bir şey değil.
    Hocam elinize geçer geçmez yorumlarınızı paylaşırmısınız bende sipariş etmek istiyorum bir an önce. Üründe bir sorun sıkıntı olmaz umarım. İthalatçı garantili mi bu acaba ? Çünkü resmi olarak satışı yok ülkemizde bildiğim kadarı ile.
    Türkiye'de bir ürün satıyorsanız garantisini vermek zorundasınız. Aksi, takdirde büyük cezası var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mele A1000G Satılık - Ankara
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Boss bilişimden bende swa 8500 alacağım o zaman ? Sizin elinize geçti mi acaba ? Nedir durum hocam ?
  • Henüz bir hareket yok tedarik sürecinde yazıyor ürün. Ancak başka dün bir ürün daha aldım (thermal grizzly conductonaut) ve ürün şimdi bugün kargolandı yazıyor

bossbilişimle konuştum ve 1 hafta içinde bir sevkiyatları olduğunu ve ürünün o zaman Türkiyeye gönderileceğini söylediler. Alacaksanız elinizi çabuk tutun derim.
    SWA 8500S mi stoklara girecek ? Şuan 9000S var ben Q70R soundbar kullanıyorum hangisini almalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WatchAndLearnn

SWA 8500S mi stoklara girecek ? Şuan 9000S var ben Q70R soundbar kullanıyorum hangisini almalıyım ?
    İkisi de sorunsuz uyumlu. 9000 alın geçin.

• Kitapığında SWA 8500S ile uyumlu diyor ama acaba 9000S de uyumlu mudur tamamen. Kafam karıştı 9000S normalde bi üst modeli daha fazla W gücü var sanırsam.
    eu.community.samsung.com
    Could you make the SWA-9000s Rear Speakers work with HW-Q70R Soundbar
    https://eu.community.samsung.com/t5/Audio-Video/Could-you-make-the-SWA-9000s-Rear-Speakers-work-with-HW-Q70R/td-p/1208856

@AVRichard isimli kullanıcı

I saw a forum that indicated the SWA-9000s worked with the HW-N650, which is the previous model now replaced by the Q70R.  So thought it was worth a try.  All worked without a hitch.

Yazmış. Açıklaması bazı forumlarda swa9000 hwn650 ile çalışıyor diye görmüş. Sonra q70 soundbar bu modelden daha yeni demiş. Denemekden zarar gelmez demiş. Denemiş ve tamamen çalıştığını görmüş q70 soundbar ile swa9000 in.

Ben swa-8500s kullanıyorum. Gayet memnunum.
    Netflix hariç 5+1 olmayan tüm yayınlarda sol ve sağ sesi arkadanda veriyor. Sadece netflix de bu olmuyor. Normal 5+1 ler sorunsuz.

Onun dışında konsollar spotify vb herşey gayet iyi.

• Nasıl tam anlamadım 5+1 sesi netflixten veriyor mu ? 5+1 olmayan yayınlar dediğiniz stereo olanları sağ ve sol arkadan mı veriyor yani normal soundbardan ses çıkışı olmuyor mu ?
    Şimdi normal ve netflix 5+1 içerik sorunsuz sounbar ve swa8500/9000 olması gerektiği gibi 5 kanal geliyor.

Onun dışında digitürk uydu yayını youtube vb 2+1 veya 2.0 içeriklerde sounbardan zaten ses geliyor faka tek olarak sol ve sağ sesi biraz kısıp arkalardan da getiriyor. Bunu yapabiliyor.

Fakat bu özellik netflix 2+1 veya 2.0 içeriklerse olmuyor. Sadece soundbardan geliyor. Netflixde arkalarada sesi kısarak sağ sol kanal veremiyor stereo içeriklerde. Tamamen netflix uygulamasının sorunu. (aslında sorun denemez. Adamlar 5 kanal değilse içerik oralara ses vermiyorum arkadaş diyor)

Daha fazla watt gücü yok. Sanırım soundbar+ modellerinde olmayan bir aparatı var 9000 modelinin. Bu aparata gerek yok diğer modellerde. 9000s 8500s in bir üst modeli de değil. Yalnızca farklı soundbarlar için tasarlanmışlar.

Bir de soundar+ modellerinde dahili küçük bir subwoofer var ve diğerlerinde yok. 9000s bu modellerle daha kaliteli ses verirken 8500s diğer modellerle kaliteli ses veriyor olabilir. 8500s soundbar+ modellerle çalışmıyor çünkü aparatı eksik. 9000s bütün modellerle çalışıyor ancak yanında gelen wireless aparatı yalnız soundarbar+ modellerinde kullanılıyor. Diğer modellerde bir işe yaramıyor.

9000s modeli soundbar+ modellerinde kullanıma uygun. Bu modellerde dahili mini bir subwoofer var ve yazılım olarak ses dengesi buna göre ayarlı. Bu şekilde subwoofer olmadan bile 5+1 e yakın bir ses elde edilebiliyor. (tabi subwoofer olursa çok daha güçlü oluyor). Bu model hepsinde çalışıyor.
    8500s modeli dahili subwoofer barındırmayan modellerde yanında ekstra subwoofer ile kullanıma uygun. soundbar+ modelleri 8500S ile kullanılamıyor.

Yani en iyi sesi istiyorsanız sounbarınız için tasarlanan modeli alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancalimon -- 13 Mayıs 2020; 14:44:43 >

Kitapçığında 8500S yazıyor ama 9000S te kullanılıyormuş. Q70R kullanıyorum harici subwoofer var zaten. Onun için ikisinden herhangi birini alsam sorunsuz kullanırım değil mi ?
    Evet. Arkadaşın demek istediği şöyle.
    SWA-8500S modelini sadece harici subwooferı olan modellerde(örneğin q70r) kullanabilirken
    SWA-9000s modelini hepsinde kullanabiliyorsun.

Yani ikisi de q70r ile uyumlu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.