Şimdi Ara

Alınık tr garantili ipod touch 4. nesil 8gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi faturalı ipod touch 4. nesil 8gb aramaktayım. ürünün garantisi faturası kutusu ve kutu içeriğinin tam olması en önemli şarttır.. ayrıca temiz olmalıdır..

istanbul içi elden teslim alınır. istanbul dışı alışverişlerde önce cihaz sonra para tercihimdir.

şartlarımı baştan belirttim aksi tekliflerde bulunulmasın diye..

aynı şartlarda 32 gb ta aramaktayım. 8 ve 32için teklifleriniz değerlendirilir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenacious D -- 3 Aralık 2011; 14:13:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aynen bende aramaktayım istanbul içi 300 tl 400 tl bütçem var sadece ipod touch 4 arıyorum TEMIZ olmak şartıyla ve resimli konu açamıyorum 24 saat içinde aynı yerde konum olduğu için kusura bakma hocam senin konunun içine yazdım ama :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 3 Aralık 2011; 19:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

Başlıktada belirttiğim gibi faturalı ipod touch 4. nesil 8gb aramaktayım. ürünün garantisi faturası kutusu ve kutu içeriğinin tam olması en önemli şarttır.. ayrıca temiz olmalıdır..

istanbul içi elden teslim alınır. istanbul dışı alışverişlerde önce cihaz sonra para tercihimdir.

şartlarımı baştan belirttim aksi tekliflerde bulunulmasın diye..

aynı şartlarda 32 gb ta aramaktayım. 8 ve 32için teklifleriniz değerlendirilir..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

hocam ben buldum ve aldım darısı başınıza :D
  • bende buldum ve aldım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.