Şimdi Ara

ALINIK - Travalo Parfüm Atomizeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal olması kaydıyda Travalo Parfüm Atomizeri arıyorum. Gri ya da siyah renk tercihimdir. İkili saklama kutusu varsa onu da satınalabilirim...

ALINIK - Travalo Parfüm Atomizeri

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hocam hiç tavsiye etmiyorum,elimde 3-4 tane kısa sürede bozulup kalmış olan atomizer var,öylece duruyor.Onun yerine açık parfüm satan birçok markanın atomizeri var,onlar çok daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu_srkn

Hocam hiç tavsiye etmiyorum,elimde 3-4 tane kısa sürede bozulup kalmış olan atomizer var,öylece duruyor.Onun yerine açık parfüm satan birçok markanın atomizeri var,onlar çok daha mantıklı.

Çin Malı olan atomizerlerin çabul bozulduğudu, sızdırdığını biliyorum. Ancak bu konuda Travalo'nnu gayet iyi olduğunu ve bu konularda ödün vermediğini duymuşsun. Sizin bahsettiğiniz Travalo marka mı genel ucuz ürünler mi?

Ayrıca sizin tavsiye ettiğiniz alttan dolduruabilir atomizer varsa tavsiyelerinizi almak isterim. Mümkünse satınalma linkleri ile...
  • Bendekilerde Travalo markaydı.Ama dediğim gibi kısa sürede elden çıktılar.Bu sıkıntılardan sonra alttan doldurulabilen atomizer almamaya karar verdim,artık kapağı açılarak dolum yapılan tiplerden kullanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.