Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK - XBox Gamepad Wireless Adaptör (Kablosuz Bağdaştırıcısı) Satın Al 8 Kasım 2023 15:08 1 1 ALINIK - XBox Gamepad Wireless Adaptör (Kablosuz Bağdaştırıcısı) Merhaba;XBox 9. Nesil Gamepadi PC de kablosuz bağlamak için Windows İçin Xbox Kablosuz Bağdaştırıcısı arıyorum. Bluetooth ile denedim fakat bağlanmadı. Pc görmüyor. Gamepad konsolda, telefon veya tablette bağlanıyor ve sorunsuz kullanıyorum.PC ye farklı bir Bluetooth adabtör almama rağmen bağlanmadı. Farklı PC'de de denendi. Satmak isteyen için PM'den iletişime geçebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Riverside 700 Trekking 28 Jant Mekanik Disk Fren Şehir Bisikleti (12.000) ALINIK - XBox Gamepad Wireless Adaptör (Kablosuz Bağdaştırıcısı) Xbox 9. Nesil Wireless Oyun Kumandası [SATILDI] Columbia Facet 60 Outdry Kadın - Columbia Trailstorm Waterproof Erkek Outdoor