Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Xbox series S yada X Satın Al 6 Ağustos 2023 13:18 1 1 Alınık Xbox series S yada X Alışverişi İstanbul içi elden teslim şeklinde yada önce kargo sonra ödeme şeklinde teslim alabilirim. Garantili ürünler ilk tercihim.Maalesef o kadar çok dolandırıcılık olayı okuyoruz ki referansları da olsa kimseye güvenemiyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.Xbox series S için Max bütçem 6.5k düşünüyorum.Xbox Series X için ise 13k civarı bir rakam düşünüyorum.Her türlü mesajınızı özel mesaj yoluyla iletebilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Güngören Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] iPhone 13 128 Starlight
2022 ekim ayında aldığım Xbox Series S'i satmak istiyorum ilgilenirseniz lütfen geri dönüş yapın çok az kullanıldı herhangi bir kırık aksaklık vs yoktur.