Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık // Youtube için Kamera / Işık / Ekipman vb Satın Al 4 Mayıs 2020 04:38 1 1 Alınık // Youtube için Kamera / Işık / Ekipman vb Alınık // Youtube için Kamera / Sürekli Işık / Ekipmanselamlar başlıkta yazılan proje için ekipman arıyorum.kamerada çok kararsızım, öneri ve tekliflerinizi bekliyorum.fotoğraf özelliği benim için önemli değil. dslr olacaksa elimdeki lenslerden dolayı canon dışında düşünmüyorum.giriş seviyesi sürekli Işık arıyorum. yinede bir miktar bütçe ayırdım.iyi forumlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kahramanmaraş Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 32 gb 2x16 gb 3200 Mhz So-Dimm Transcent - ücretsiz kargo Alınık // Youtube için Kamera / Işık / Ekipman vb G-Skil TridentX DDR3 2400Mhz 16 FB Bellek Alınık - 120gb ve 240gb SSD / 1 tb hdd