Şimdi Ara

Alınır mı şüphe duyuyor insan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler yakın tarihte tanıtılan xiaomi Redmi note 7 telefonu bayagi güçlü görünüyor(benim görüşüm).

Ama insan şundan endişe ediyor Xiaomi satan firma yok türkiyede hepsiburda yi falan geçin.

Mesela Samsung huwai gibi markalar turkcell gibi operator şirketlerinde satılıyor ama Xiaomi satılmiyor.

Ben almayi düşündüm ama sunlardan dolayı size danışmak istedim;
    -Şimdi aldım iki sene sonra satmak istesem nasıl olacak elimde mi kalcak ne olacak?
    -Arızası falan çıkarsa kiminle muhatap olacam ben?
    -Bu ozeelilerdeki telefon nasılsa bu kadar hesaplı olabiliyor?

Şimdiden teşekkürler.

• Telefon olayı tamamen şans işidir. Şikayetvar.com'a bakarsan o Turkcell'de satılan firmaların telefonlarından ve onların servis hizmetlerinden bir çok mağdur insan olduğunu görürsün. DH'de bile bi dolu başlık var servis firmalarıyla alakalı. Ayrıca Türkiye'de 2 tane Mi Store'da bulunuyor.

- Satmak istersen telefon elinde kalmaz. Xiaomi, Türkiye'de gitgide artan bir kullanıcı sayısına sahip.
    - Arıza çıkarsa ; telefonu Türkiye ya da İthalatçı garantili alırsan aracı olan servisleri var. Yurtdışı garantisiz alırsan ücret karşılığı yapan insanlar var. Servislerinin sıkıntılı olduğu söyleniyor henüz tecrübe etmedim. Ama sanki diğer firmaların servisleri 0 sıkıntı ile mi çalışıyor?
    - Xiaomi markasının zaten sloganı buydu. Ucuz ve iyi telefon yapmak. Ülkemizdeki aç gözlü satıcılar ve yüksek vergiler olmasa gerçekten de öyleler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.