iyi ki hepsiburada'dan almadık! yoksa görüyorum arkadaşlarımız pek de türkçeleştirilmiş ainolları beğenmiyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: thom_anderson
Ama teknofark da yurtdışından getiriyor - ona güvenebilirmiyim?
en azından 1 yıl garanti veriyorlar ve ürün gümrükte sorun çıkarırsa sen uğraşmıyorsun teknofark uğraşıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: thom_anderson
Saatlerce inceledikten sonra - Ainol Elf II almayı karar verdim. Ama nerede alacam ? Teknofark'mı? Aliexpress'mi? Hepsiburada'mı? Hangisi fiyat ve müşteri memnuniyeti açıdan uygundur sizce? Yardıma ihtiyacım var.
Benim sana En Güzel Önerim. Yurt dışından almanı tavsiye ederim , ben ilk yurt dışından alırken çok tedirgin olmuştum ama ekran kartını , kasayı , casıo ef 550D-1AV saati , birde Cube U30GT tablet'i yurt dışından aldım ve memnunum hiç bir sıkıntı yok
bende 20 sinde sipariş vermiştim bir hafta içinde gelir diye umuyorum şu ana kadar hiçbir sıkıntı görmedim çok ilgililer.
utkuberk ile tr01maxi - aynı cevapları başka postlarda veriyorsunuz - şüpheli geliyor!
teknofark letişim kısmında telefon desteğimiz yoktur ne demek merak ettim doğrusu !!! buradan alan arkadaşlar faturalı olarak gelıyor değilmi urunler !!