Şimdi Ara

ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ KANUNNAMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hükümetin yeni yasasıyla birlikte alışveriş merkezlerinin hafta içi 20:00 kadar çalışağı kesinleşti pazar günü kapalı cumarteside 20:00 kadar çalışacak siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha teklif aşamasında değil miydi? ne ara kabul edildi
  • Ne teklifi artık kanun oldu

• Bakan yalanladı, nerenizden uyduruyorsunuz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki pazar günü yapılacak çok aktivite varmış gibi eğlenceyide engelliyorlar.Yurt dışında millet pazar günü ne yapar balık tutar,çocuklarıyla gezinmeye çıkar,parklara vs. gider pazar günü tatil etmenin mantığı budur.Bizim pazar günü avm gezmek dışında yapacak neyimiz var?Balık tutmak? Nerde su var? Parklar leş insanın gidesi gelmiyor her yer çöp + insanlar 6 gün boyunca yoruluyor 1 günüde avmlerde gezerek geçirmek istiyor.Ha birde Hıristiyanlar için Pazar günü kutsaldır bu mantıkla Cuma günü tatil olması gerekmezmi?
  • Kanun çıksa ne olacak AVM'ler ve devlet elele verip küçük esnafı bitirdi zaten.

• Bakalım Ankara da millet pazar günü ne yapacak ? Ankara da pazar günü avm lerde izdiham yaşanıyor resmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AVM çalışanı gözünden bakın bir de.Bende yıllardır bir mağaza çalışanı olduğum için gördüklerimi söylüyorum.Evlilikleri bile bitirebiliyir hiç abartmıyorum.Adam akşam 10a kadar mağazada eve bir gidiyor saat 11:30 olmuş.Çocuğu yatmış karısı yatmış kimsenin yüzünü göremiyor.Sabah zaten çoluk cocuk erkenden okula gidiyor.Adam öğlen işe geliyor yine aynı.Şimdi evlenmesin kardeşim aile hayatı kurmasınmı bu insanlar.Pazar günü kapalı olunca millet nereye gidecekmiş.Gitcek başka bi yer mi yok arkadaşlar gözünüzü seviyim.Ailenizle arkadaşlarınızla sevdiklerinizle vakit geçirin.Alışveriş yapmak için de eğer bişey alacaksanız haftanın 6 gününden birinde denk gelir elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John PHILIPS

AVM çalışanı gözünden bakın bir de.Bende yıllardır bir mağaza çalışanı olduğum için gördüklerimi söylüyorum.Evlilikleri bile bitirebiliyir hiç abartmıyorum.Adam akşam 10a kadar mağazada eve bir gidiyor saat 11:30 olmuş.Çocuğu yatmış karısı yatmış kimsenin yüzünü göremiyor.Sabah zaten çoluk cocuk erkenden okula gidiyor.Adam öğlen işe geliyor yine aynı.Şimdi evlenmesin kardeşim aile hayatı kurmasınmı bu insanlar.Pazar günü kapalı olunca millet nereye gidecekmiş.Gitcek başka bi yer mi yok arkadaşlar gözünüzü seviyim.Ailenizle arkadaşlarınızla sevdiklerinizle vakit geçirin.Alışveriş yapmak için de eğer bişey alacaksanız haftanın 6 gününden birinde denk gelir elbet.

Katılıyorum.Bende mağaza çalışanıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

Kanun çıksa ne olacak AVM'ler ve devlet elele verip küçük esnafı bitirdi zaten.

Küçük esnaf denen kişilerin çoğu insanları nasıl daha iyi dolandırıcı diye düşünüyor. Hiç üzülüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.