Şimdi Ara

alışveriş sitesi hazırlama teklifi bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Mevcut bir sitenin ürünlerinin tanıtımı haricinde bir de bu siteden güvenli olarak satış yapılması gerekmekte. Su an ürünleri tanıtan site hazır ve yayında. Tek bir markaya ait 30-40 tane ürün var. İstenilen bu siteye bir alısveris altyapısı kurulması yani incelenen ürünlerin istenirse satın alınabilir olması lazım. Bu konuda neler yapılması gerekiyor? Bu işi yapabilecek arkadaşların tekliflerini bekliyorum. Yalnız konu hakkında çok bilgim yok. Dolayısıyla teknik konuların açık açık anlatılması gerekiyor. Mesela server la ilgili bir sey yapmamız gerekiyormu? Bankalardan sanal pos makinalarını nasıl alıcaz vs....

konuyla ilgili olarak bana editor@senetci.com adresinden ulasmanızı ve teklifinizi sunmanızı rica ediyorum.

• bilgim yok. eminim bir bilgisi olan cikar.
  • elinde bi database varmı içinde ürün bilgilerinin fiyatlarının stok larının kayıtlı olduğu ?
  • www.aspindir.com adresindeki bedava asp scriptlerini incele derim....
  • Yoq ama güvenli olmaya bilir onlar. Açılları vardır muhakkak. Eğer asp ile Oğuz yaparsa yapar die düşünüyorum. Ama bakalım. Şu db olayını çözersem sanırım bende yappacam
  • elimde sadece html ile yapılmıs bir site var hepsi bu. asp den falan anlamıyorum yani ben elimi sürmücem yapımına. dolayısıyla hazır scriptler falan benim için bir sey ifade etmiyor. su an tek mevcut olan html den yapılmıs bir site. bunun içinde ürünlerin resimleri fiyatları özellikler vs hersey var
  • PM attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum eğer hazrı script kullanmak istiyosan ki elimi sürmücem diyosun yapabilirsin!
    quote:

Orjinalden alıntı: senetci

elimde sadece html ile yapılmıs bir site var hepsi bu. asp den falan anlamıyorum yani ben elimi sürmücem yapımına. dolayısıyla hazır scriptler falan benim için bir sey ifade etmiyor. su an tek mevcut olan html den yapılmıs bir site. bunun içinde ürünlerin resimleri fiyatları özellikler vs hersey var
  • Pm attım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.