Şimdi Ara

Alışveriş sitesi linux hosdda olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar internet üzerinden kredi kartıylaalışveriş yapılan siteler asp destekli php ile olmuyor diye bişe duydum ben linüx host almıştım bu hostta böyle alışveriş yapılabilecek bir site yaptıramazmıyım......

• php ıle yaparsan neden olmasın
  • valla yaptırana kadar windows host olman daha mantıklı olur
  • Site asp değilse linux server ile her türlü alışveriş sitesi yapabilirsin.
  • arkadaşlar şunu demeye çalışıyorum php ile kredi kartıyla alışveriş yapılabilecek bir site yapılırmı...bana yapılmaz dediler ikilemde kaldım......bide böyle bir site için ne gibi işlemler gerekli bununla ilgili bildiğiniz bir link falan varsa yazarmısınız...

teşekkürler
  • asp ve php iki ayrı dildir. birinde yapılan diğerindede yapılabilir. hatta bana sorarsan en güvenlisi php ile yapılır derim..

Bilginize.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeskebhis

arkadaşlar şunu demeye çalışıyorum php ile kredi kartıyla alışveriş yapılabilecek bir site yapılırmı...bana yapılmaz dediler ikilemde kaldım......bide böyle bir site için ne gibi işlemler gerekli bununla ilgili bildiğiniz bir link falan varsa yazarmısınız...

teşekkürler

Siz bir firmamasınız. Ona göre yardım ediyim.

Eğer firma iseniz Garanti sanal pos ile internetten her türlü online satış yaparsınız. Firma değilim bireysel satıcıyım diyorsanız, www.odeme.com.tr veya http://www.2checkout.com/ gibi sitelerle anlaşıp online satış yapabilirsiniz. Php, veya asp ile olmaz diyede birşey yok. İsterseniz msni ekleyin daha iyi anlatıyım.

msn: yusufokur83@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf okur -- 5 Aralık 2006; 22:17:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet bir firmayız bu konuda biraz bilgi edindikten sonra böyle bir site yaptırmak istiyorum....alan almıştım kendim linux host olarak....
  • ister php ile yapın ister asp ile fark etmez bu tahta ile ev yapmakla beton la ev yapmak gibişi bişi yapı olarak farklılar ama amaçları işlevleri aynıdır
  • Ben burda php yi tahta ya benzetiyorum betonuda asp ye, bana göre asp daha profosyenel daha sağlam geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lasguard -- 8 Aralık 2006; 1:02:25 >
  • Genel kapsamlı olarak bakarsan Linux performans olarak daha yükse bir işletim sistemi PHP daha güvenli bir dil.
    ASP yapacaksan siteyi işi bilen bir yerden host alman gerekli muhtemelen güvenlik için + ssl sertifikası olayınıda sor hostuna.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.